300 Shields Extreme nu online

Home » 300 Shields Extreme nu online

300 Shields is een van de populairste “high volatile” online gokkasten. Het is inmiddels een klassieker, maar nog steeds erg populair, vooral bij echte slot spelers.

Om eerlijk te zijn is deze nieuwe versie, 300 Shields extreme gewoon een upgrade van het origineel en niet echt een nieuwe online gokkast.

Deze nieuwe versie is exact hetzelfde, behalve dat je nu de bonus kunt kopen en dat tevens alle graphics zijn verbeterd. Deze nieuwe versie ziet er vele malen beter uit dan het origineel.

Als je niet bekend was met 300 Shields en nu dus ook niet met 300 Shields Extreme, onderstaand een uitleg.

300 Shields Extreme heeft 25 lijnen en wild en scatter symbolen op alle rollen. Het spel gebruikt een Spartaans thema..

Tijdens de normale spins zijn de uitbetalingen niet erg hoog en je zult het bij deze online gokkast dus ook echt moeten hebben van de gratis spins bonus.

Gratis Spins Bonus

Je kunt de bonus kopen voor 60 maal je inzet, of je start de bonus door 3 of meer scatter symbolen (schilden) te krijgen.

Je start met 5 gratis spins en een vermenigvuldiger van 2. Verzamel 2 of meer schilden om het volgende level vrij te spelen. Nadat het eerste level is uitgespeeld start het tweede level.

Je ontvangt opnieuw 5 gratis spins maar nu met een vermenigvuldiger van 5. Verzamel 4 meer schilden om het volgende level vrij te spelen. Nadat het tweede level is uitgespeeld start het derde level.

Je ontvangt nu 5 gratis spins met een vermenigvuldiger van 25. Verzamel 6 extra schilden om het volgende, laatste level vrij te spelen. Nadat het derde level is uitgespeeld start het vierde en laatste level.

Hier ontvang je opnieuw 5 gratis spins maar nu met een vermenigvuldiger van maar liefst 300.

*de vermenigvuldiger is alleen van toepassing op winnende combinaties met een wild symbool.

Oordeel

300 Shields is enorm populair, maar had naar mijn mening geen extra versie nodig. Ze hadden puur de graphics kunnen verbeteren op het origineel. Maar ik denk wel dat er veel spelers zijn die het kopen van de bonus kunnen waarderen. Normaal koop ik nooit een bonus, maar hier is het slechts 60 keer je inzet. Bij de meeste andere online gokkasten is het minstens 100 keer. Daarom denk ik dat ik op 300 Shields extreme nog weleens geneigd ben om de bonus te kopen.

En eerlijk gezegd denk ik ook dat ik de originele niet meer speel, aangezien de nieuwe Extreme versie er veel beter uit ziet en veel soepeler speelt.

Let er wel op dat 300 Shields en 300 Shields Extreme erg “high volatile” gokkasten zijn, dus ze zeker niet voor iedereen zijn.

300 Shields Extreme is bij alle online casino’s beschikbaar die Nextgen Gaming gokkasten aanbieden, waaronder Gate777. Gate777 biedt enorm veel keuze aan, heel veel wekelijkse promoties en waarderen hun spelers ook echt.

[button link=”https://begin.gate777.com/redirect.aspx?pid=4021&bid=1772″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]

300 Shields Extreme – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.