online gokkast

Het was al even geleden dat ik naar nieuwe EGT releases heb gekeken. Maar wat blijkt, onlangs zijn er 4 nieuwe online gokkasten toegevoegd.

Persoonlijk vind ik het allemaal erg geslaagde gokkasten met leuke bonus spellen. Die ook nog eens veel kunnen uitbetalen. En zoals altijd komen ook deze nieuwe gokkasten met 4 verschillende jackpotten die op elk moment kunnen vallen, met elke inzet.

Jungle Adventure

Deze online gokkast gebruikt 10 lijnen. Wild en scatter symbolen komen op alle rollen voor.

Krijg je 3 of meer scatter symbolen van links naar rechts, startend op de eerste rol, dan win je 12 gratis spins.

Tijdens de gratis spins kan er een speciaal symbool op rol 3 voorkomen. Als dit gebeurt zal het alle winst die je tot dan toe hebt verdubbelen. En dit symbool kan iedere spin weer voorkomen waardoor iedere keer je totale winst wordt verdubbeld. Hierdoor kun je dus flink veel winnen als je geluk hebt.

Je kunt geen extra gratis spins winnen tijdens de bonus.

Legendary Rome

Deze online gokkast gebruikt 10 lijnen. Wild symbolen komen op elke rol voor en bonus symbolen alleen op rollen 1, 3 en 5.

Krijg je alle drie de bonus symbolen dan starten er 5 of 10 gratis spins. Kies 5 gratis spins met één van de 4 hoogst betalende symbolen of 10 gratis spins met één van de overige symbolen.

Tijdens de gratis spins komt alleen het gekozen symbool voor op de rollen, samen met lege plekken. Hierdoor heb je een veel hogere kans op een of meer 5 dezelfde tijdens de spins.

Als het bonus symbool op rol 5 voorkomt tijdens de gratis spins, dan krijg je 1 extra spin.

Dragon Reborn

Deze online gokkast gebruikt 20 lijnen. Wild symbolen komen voor op rollen 2, 3, 4 en 5 en bonus symbolen alleen op rollen 2, 3 en 4.

Krijg je alle drie de bonus symbolen dan start de bonus.

Kies eieren om een J, Q, K of A te vinden.

[fancy_list style=”bullet_list”]

  • Vind 2 maal een J en je ontvangt 10 gratis spins met J als extra wild symbool
  • Vind 3 maal een Q en ontvang 15 gratis spins met Q als extra wild symbool
  • Vind 4 maal een K en ontvang 20 gratis spins met K als extra wild symbool
  • Vind 5 maal een A en ontvang 25 gratis spins met A als extra wild symbool[/fancy_list]

Krijg je 3 bonus symbolen tijdens de gratis spins. Dan maak je eerst de huidige spins af en kun je daarna opnieuw kiezen voor de volgende ronde van gratis spins.

Thmunbelina Dream

Deze online gokkast komt met 225 lijnen. Je speelt op 6 rollen. De eerste drie rollen zijn 3 symbolen hoog en de laatste drie rollen zijn 5 symbolen hoog.

Wild symbolen komen stacked (gestapeld) voor op rollen 2 en 5 en strekken zich naar links en rechts uit als ze voorkomen. Mochten ze dus volledig op rollen 2 en 5 vallen dan heb je een totaal scherm vol wild symbolen.

Bonus symbolen komen voor op rollen 4, 5 en 6. Krijg je ze alle drie tegelijk dan starten er 10 gratis spins. Voor elk bonus symbool dat tijdens de free spins voorkomt krijg je 1 extra gratis spin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.