5 Lions Dance, nieuwe online gokkast met 1024 ways

Home » 5 Lions Dance, nieuwe online gokkast met 1024 ways

5 Lions Dance is een nieuwe online gokkast van Pragmatic Play welke nu bij elk Pragmatic Play casino te vinden is.

Pragmatic Play heeft al twee andere titels met de naam 5 Lions. Dat zijn 5 Lions en 5 Lions Gold. Hoewel die twee gokkasten erg op elkaar lijken is deze nieuwe, 5 Lions Dance echt een andere.

5 Lions Gold gebruikt 5 rollen, elk 4 symbolen hoog en daardoor 1024 ways.

Het thema is redelijk standaard, een Aziatisch thema, maar het wel allemaal erg kleurrijk en ziet er goed uit. 5 Lions Dance maakt gebruik van standaard J, Q, K symbolen, 5 verschillende leeuw symbolen in 5 verschillende kleuren, vandaar de naam en verder nog wild en twee soorten bonus symbolen. Je kunt ook 2 verschillende bonussen winnen op 5 Lions Dance.

Lion Reel Bonus

Als je drie Lion Reel bonus symbolen op rollen 3, 4 en 5 krijgt dan start de bonus.

Een wiel gaat draaien en geeft een symbool met een vermenigvuldiger van 5, 10, 15, 20, 25, 50, 75, 100, 150 of 200 keer je inzet.

Gratis Spins Bonus

Krijg je drie scatter symbolen op rollen 1, 2 en 3 dan starten er 10 gratis spins.

Alle leeuw symbolen die voorkomen betalen als normaal, maar daarna veranderen ze allemaal in één en dezelfde kleur en betalen ze opnieuw.

Als je 3 of meer scatter symbolen krijgt tijdens de gratis spins dan win je 10 extra gratis spins.

Oordeel

Ik ben fan van Pragmatic Play gokkasten en 5 Lions (het origineel, niet deze versie) is een van mijn favorieten. Ik vind 5 Lions Gold geen leuke gokkast. 5 Lions Dance is prima en zit daar dus een beetje tussenin.

Het is mooi dat deze gokkast 1024 ways heeft, waardoor je tijdens de normale spins ook leuke prijzen kunt winnen.

De Lion Reel Bonus is wat mij betreft erg saai. Tevens lijkt het wel alsof deze bonus ook nog eens moeilijk te krijgen is. En in de meeste gevallen betaald deze bonus slechts 10, 15 of 20 keet je inzet.

De gratis spins bonus is wel gelaagd. Als het lukt om flink veel leeuwen te krijgen en die veranderen daarna allemaal in dezelfde kleur, dat kan goed uitbetalen, zeker als ze goud worden, het hoogste symbool.

In zijn geheel is 5 Lions Dance gewoon een prima gokkast. Niks bijzonders, maar wel de moeite waard om eens te spelen. En gelukkig is dit een medium volatiele gokkast, wat je tegenwoordig ook niet vaak meer ziet. De maximale uitbetaling is 2700 keer je inzet, wat voor een medium gokkast best goed is.

Zoek je een leuke gokkast met vrolijke kleuren waarbij je niet meteen je hele balans wegspeelt, dan is 5 Lions Dance zeker het proberen waard!

Speel 5 Lions Dance online gokkast onder andere bij Cashmio en claim dan meteen 20 gratis spins als je nog geen account hebt.

Bezoek Cashmio >>

5 Lions Dance – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.