Agent of Hearts, nieuwe Play’n Go “rooster” gokkast

Home » Agent of Hearts, nieuwe Play’n Go “rooster” gokkast

Agent of Hearts is een nieuwe online gokkast van Play’n Go en gebruikt een rooster met symbolen in plaats van letterlijke winlijnen.

Het spel komt met een Alice in Wonderland thema, maar dan zonder Alice zelf. In plaats daarvan zien we de andere karakters die Alice helpen, waaronder de Mad Hatter en Cheshire Cat.

Deze gokkast heeft een vreemde setup en gebruikt 7 rollen, die elk 7, 7, 5, 5, 5, 7 en 7 symbolen hoog zijn. Wild en scatter symbolen komen voor op alle rollen.

5 of meer van dezelfde symbolen in een groep aan elkaar verbonden tellen als winnende combinatie. Winnende symbolen worden verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop om opnieuw een winnende combinatie te kunnen krijgen.

Willekeurige Wild Symbolen

Tijdens elke niet winnende spin kunnen er willekeurig tussen de 4 en 7 wild symbolen op de rollen gegooid worden om alsnog een winnende combinatie te creëren.

Agent Bonussen

Alle 4 de verschillende karakter symbolen worden verzameld als ze in een winnende combinatie voorkomen. Als je er minstens 6 van één karakter verzameld, dan wordt die desbetreffende bonus actief nadat er geen winsten meer voorkomen. Je kunt elk karakter maar één keer activeren, maar wel meerdere verschillende karakters per spin.

  • Cupcake Splat – De muis loopt van bovenaan de rollen tot onderaan en laat een spoor van cupcakes achter. Deze zullen allemaal ontploffen of veranderen in één en hetzelfde symbool
  • Smokin’ Phat – De rups geeft een reeks van 1 tot 3 lijnen op de rollen die allemaal verdwijnen of veranderen in één en hetzelfde symbool
  • Grinning Cat – De kat maakt een grote lach over het rooster. Alle symbolen eronder worden verwijderd of veranderen in een en hetzelfde symbool
  • Mad Hat – Tussen de 6 en 9 hoeden worden op de rollen gegooid. Alle symbolen eromheen worden verwijderd of veranderen in een en hetzelfde symbool

Gratis Spin

Verzamel 3 sleutels/scatters tijdens een spin en je start de bonus.

Je ontvangt 1 gratis spin waarbij alle agenten om de beurt actief worden en waarna er een mega wild symbool op de rollen wordt gezet van 3×2 symbolen groot.

Hierna is de bonus over.

Oordeel

Agent of Hearts is niet de enige Alice in Wonderland gokkast van Play’n Go. Ze hebben er geloof ik inmiddels drie, allemaal in dezelfde stijl. Waarom ze hier mee door gaan, geen idee, maar dit thema is altijd best populair bij spelers.

Ik vind deze nieuwe gokkast geslaagd. Ik vind alle “rooster” gokkasten van Play’n Go geslaagd. Het is alleen wel een beetje saai dat eigenlijk elke agent bonus min of meer hetzelfde doet. Symbolen verwijderen en er andere voor terug zetten. Het was leuker geweest als er wat meer variatie in zat.

De enkele gratis spin met alle bonussen en de mega wild is wel erg spannend en kan ook een uitbetaling geven tot 5262 keer je inzet.

Speel Agent of Hearts bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.