Alchymedes, nieuwe online gokkast

Home » Alchymedes, nieuwe online gokkast

Alchymedes is een nieuwe online gokkast van Yggdrasil Gaming.

Deze online gokkast werkt net wat anders dan wat je van de meeste online gokkasten gewend bent. Hij betaald bijvoorbeeld van links naar rechts en rechts naar links en gebruikt 30 lijnen.
Daarnaast gebruikt het verschillende levels, rondes, waarbij je na iedere ronde iets nieuws krijgt.

Het lijkt wat lastig, maar als je even speelt is het redelijk duidelijk. Hierbij de uitleg van de gokkast.

Alchymedes gebruikt 5 rollen, 4 symbolen hoog. Elke winnende combinatie maakt de achtergrond van die winnende combinatie goud. Zodra je het hele scherm, 20 symbolen, goud hebt gemaakt dan ga je naar het volgende level/niveau.

Links in beeld staat een patroon, als er een wild symbool in beeld komt dan veranderd dat in het actieve patroon. Dus meerdere symbolen zullen in een wild veranderen.

Elk level kan ook willekeurig de vermenigvuldiger omhoog gaan en daar blijft die op staan totdat je naar het volgende niveau gaat.

Zodra je een niveau hebt voltooid kun je kiezen om het nieuwe niveau te beginnen met meer wild symbolen of met een hogere vermenigvuldiger. Tevens kan er een bonus spel starten aan het begin van ieder nieuw niveau. Hierbij kun je een hogere vermenigvuldiger winnen voor het volgende niveau, grotere wild patronen of direct een cash prijs.

Zoals gezegd, allemaal wat lastiger uitleggen, maar zodra je speelt gaat het vanzelf en is het redelijk simpel. Onderstaand vind je tevens een YouTube video waarbij deze nieuwe online gokkast gespeeld wordt, dan wordt het allemaal wat duidelijker.

Speel Alchymedes nu bij elk betrouwbaar Yggdrasil Gaming casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.