Asgardian Stones, nieuwe online gokkast

Home » Asgardian Stones, nieuwe online gokkast

Vandaag heeft NetEnt een nieuwe online gokkast uitgebracht, Asgardian Stones.

Deze online gokkast gebruikt 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en heeft 20 winlijnen. Alle symbolen, behalve het wild symbool, kunnen tijdens normale spins voorkomen als colossal symbol van 2×2 of 3×3 symbolen groot.

Symbolen vallen op de rollen en zodra je een winnende combinatie hebt zullen alle winnende symbolen exploderen en er nieuwe symbolen bovenop vallen. Hierdoor krijg je opnieuw een winkans met dezelfde spin. Dit noemen ze een avalanche. Voor wie bekend is met NetEnt gokkasten, hetzelfde principe als Gonzo’s Quest.

Colossal Crush Bonus

Na de eerste winnende combinatie kan de Colossal Crush Feature geactiveerd worden tijdens de normale spins en tijdens de gratis spins bonus.

Onder een colossal symbol moeten altijd allemaal symbolen zitten, dus geen lege posities. Als er lege posities voorkomen dan zal het colossal symbol deze vernietigen. Dit blijft doorgaan totdat het symbool helemaal tot onderaan de rollen valt of zodra elke positie onder het symbool gevuld zijn.
Elke keer als een colossal symbol andere symbolen vernietigd gaat de vermenigvuldiger met 1 omhoog, tot een maximum van 4. Deze is alleen geldig voor de win waarin het gebeurde.

Bonus Wheel

Het bonus wiel is een symbool van 3×3 symbolen groot. Dit kan volledig of gedeeltelijk voorkomen op rollen 3, 4 en 5. Als het valt dan zul je 1, 2 of 3 posities van het wiel winnen, dit zijn cash prijzen of gratis spins.

Free Spins Bonus

Als je 5, 10 of 15 gratis spins wint tijdens het bonus wiel dan zullen deze meteen starten.

Tijdens de gratis spins kan het wild symbool ook voorkomen als colossal symbol. Als dit symbool voorkomt in een winnende combinatie zullen alleen de plekken die gebruikt zijn exploderen, alle overige wild symbolen zullen blijven staan voor de volgende avalanche.

Het bonus wiel kan ook tijdens de gratis spins voorkomen en je kunt tevens extra gratis spins winnen, tot een maximum van 25 extra gratis spins.

Asgardian Stones ziet er echt fantastisch uit en gebruikt ook nog eens erg mooie muziek. Deze online gokkast van NetEnt is zeker het proberen waard en ik verwacht dat dit ook echt weer een hit voor NetEnt kan worden.

Speel Asgardian Stones nu bij elk NetEnt casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.