Aztec Glory online gokkast

Aztec Glory en Magellan, 2 nieuwe EGT gokkasten online

0

EGT heeft weer twee nieuwe online gokkasten toegevoegd. Deze keer zijn het Aztec Glory en Magellan.

Om eerlijk te zijn, beide gokkasten zijn al te spelen met een ander thema.

Aztec Glory is opnieuw een Book of Ra kloon en EGT heeft deze al met de titels Majestic Forest, Grace of Cleopatra, Fortune Spells, Olympus Glory en Versailles Gold. Dus eerlijk gezegd is een zesde versie met een ander thema redelijk overbodig. Maar zulke gokkasten zijn immens populair, dus dat zal de reden zijn.

Magellan is een kloon van 50 Horses, een andere EGT gokkasten.

Ik zal beide online gokkasten kort toelichten. Helaas heb ik van beide geen YouTube video, maar je kunt ze gratis uitproberen bij SlotsMillion, zonder een account aan te maken. Uiteraard is het altijd leuker om met echt geld te spelen.

Bezoek SlotsMillion>>

Aztec Glory – online gokkast

Een online gokkast met 10 lijnen en een Azteken thema.

Het wild symbool, dat op elke rol voorkomt, geldt tevens als scatter symbool. krijg er 3 of meer en je start de gratis spins bonus.

Voordat de 10 gratis spins beginnen wordt er één willekeurig symbool gekozen als speciaal uitstrekkend symbool. Dit symbool zal tijdens de gratis spins uitstrekken en betaald dan als scatter, dus ze hoeven niet op één winlijn te vallen. Zo kun je dus een vol scherm van hetzelfde symbool krijgen en dat krijg je dan 10 maal betaald (10 lijnen).

De maximale win tijdens een gratis spin is maar liefst 5000 keer je inzet.

3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 10 extra gratis spins.

Magellan – online gokkast

Een online gokkast met 50 lijnen.

Het wild symbool komt stacked (gestapeld) voor op alle rollen. Daarnaast komen op rollen 2, 3 en 4 bonus symbolen voor. Krijg alle drie de bonussymbolen tegelijkertijd en er starten 7 gratis spins.

Tijdens de gratis spins komen er meer wild symbolen voor. Tevens kun je 7 extra gratis spins winnen als je 3 bonus symbolen tijdens de gratis spins krijgt.