Berryburst en Berryburst MAX, nieuw van NetEnt

Home » Berryburst en Berryburst MAX, nieuw van NetEnt

NetEnt heeft twee nieuwe online gokkasten uitgebracht, Berryburst and Berryburst MAX. Eerlijk gezegd zijn het twee dezelfde online gokkasten, echter heeft de MAX versie een hogere uitbetaling. Maar daarentegen is deze ook higher volatile, wat betekend dat je minder vaak prijs krijgt, maar de kans op een grote prijs beter is.

Beide spellen gebruiken het Cluster Pays principe van NetEnt. Wat we eerder al zagen bij online gokkasten als Aloha! en The Legend of Shangri-La. Elke combinatie van 6 of meer symbolen horizontaal of verticaal aan elkaar aangesloten is een winnende combinatie.

Deze online gokkasten komen ook met wild symbolen op alle rollen. Deze wild symbolen zijn tevens “expanding”, ze strekken dus uit over de gehele rol als ze vallen. Zodra dat gebeurt ontvang je tevens een gratis re-spin waarbij het wild symbool wordt vastgehouden. Mochten er nieuwe wild symbolen bijvallen, dan zullen deze ook uitstrekken, je eventuele winst betalen en ontvang je wederom een gratis re-spin.
In totaal kun je op beide online gokkasten 5 volledige wild rollen krijgen.

Berryburst en Berryburst MAX lijken in veel opzichten op Starburst, de populairste NetEnt gokkast ooit. Maar je hebt nu optie om op alle rollen een wild symbool te krijgen, bij Starburst was dit alleen op rollen 2, 3 en 4. En nu betaald het in clusters en niet met lijnen, zoals Starburst.

Ik verwacht dat veel spelers deze online gokkasten zullen waarderen en dat zeker spelers die gek zijn op Starburst, ook gek zullen zijn op Berryburst and Berryburst MAX.

Beide nieuwe gokkasten zijn nu te vinden bij alle NetEnt casino’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.