Blazing Riches, online gokkast

Blazing Riches online gokkast, nieuw bij Stargames

0

Stargames heeft vandaag een nieuwe online gokkast toegevoegd, Blazing Riches. Ik ben meteen al gek op deze nieuwe online gokkast.

Blazing Riches gebruikt 10 lijnen en wild symbolen op elke rol. De meeste symbolen komen tevens stacked op alle rollen voor, behalve de twee hoogste symbolen en de wild.

Krijg je 3 of meer wild symbolen waar dan ook in beeld dan start de gratis spins bonus. De symbolen die de bonus starten blijven staan, worden dus sticky wilds en je ontvangt 10 gratis spins.

Tijdens de gratis spins zullen alle wild symbolen die verschijnen blijven staan tot het einde van de bonus. Je kunt geen extra spins winnen.

Met deze bonus kun je dus flink winnen, helemaal als de wild symbolen op een lijn komen te staan. Daarnaast heeft Blazing Riches ook een progressieve jackpot. Deze win je als het hele scherm uit wild symbolen bestaat. Je kunt de jackpot dus alleen winnen tijdens de gratis spins.

Wie bekend is met Stargames weet dat Garden of Riches min of meer dezelfde gokkast is. Maar een extra keuze is nooit verkeerd en Blazing Riches is anders door het feit dat veel symbolen er stacked op zitten.

Zoals gezegd, Blazing Riches is alleen te spelen bij Stargames, het grootste en beste online casino voor Novomatic gokkasten.

Bezoek Stargames >>