Zoals je al direct aan de titel ziet is dit inderdaad weer een “Book of” gokkast. En tevens gebruikt deze gokkast natuurlijk het geliefde bonus spel. Maar Pragmatic Play heeft er gelukkig toch wat veranderingen in aangebracht om het net allemaal wat unieker te maken.

Het spel heet Book of Golden Sands en gebruikt een Egyptisch thema, dat volgens mij het lievelings thema is van deze provider.

Je vind 6 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en 729 ways in plaats van lijnen.

Naast de laag betalende symbolen, die lijken op de verschillende kaart symbolen vind je ook Horus een farao en natuurlijk een boek.

Het wild symbool is een scarabee en komt alleen voor op rollen 2, 3, 4, 5 en 6. Wild symbolen hebben een willekeurige vermenigvuldiger van x2 of x3. Boek symbolen zijn de scatter symbolen en komen op alle rollen voor. Maar zijn op deze gokkast niet ook een wild.

De maximale uitbetaling van Book of Golden Sands is 10.000 keer je inzet.

Gratis Spins Bonus

3 of meer scatter symbolen geven 10 gratis spins.

Voordat de gratis spins starten wordt er één willekeurig, normaal, symbool gekozen als speciaal uitstrekkend symbool tijdens de gratis spins.

Tijdens de spins zal dit symbool uitstrekken over de gehele rol als er een winnende combinatie mogelijk is. En betalen deze symbolen waar dan ook op de rollen, hoeft dus niet te starten met rol 1.

Maar er is een extra bonus. Elke keer als een symbool heeft uitgestrekt wordt er daarna één van die symbolen toegevoegd boven de rol. Nu, als op deze rol het symbool weer uitstrekt dan strekt het uit voor 3 symbolen plus het aantal symbolen dat je al hebt verzameld. Tot een maximum van 10 symbolen. Hierdoor krijg je steeds meer ways.

3 of meer scatter symbolen geven 10 extra gratis spins.

Book of Golden Sands, Gratis spins bonus

Bonus Kopen

Sommige casino’s hebben de optie om de bonus te kopen voor 100 keer je inzet.

Oordeel

Zoals ik al zei, ja het is inderdaad weer een “Book of” gokkast. Maar gelukkig echt wat veranderd door Pragmatic Play. Met de ways en het feit dat je steeds meer symbolen op een rol kunt krijgen tijdens de gratis spins bonus.

Ik denk dat Pragmatic Play hiermee echt een leuke variatie heeft gemaakt op de klassieke “Book of” versies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij