Book of Toro, “Book of” met extra bonussen

Home » Book of Toro, “Book of” met extra bonussen

ELK Studios viert het 5-jarig bestaan van hun Wild Toro gokkast met diverse nieuwe gokkasten die hetzelfde thema gebruiken.

Nu is het Book of Toro. En de meeste spelers zullen deze soort gokkasten kennen. Echter heeft deze versie wel een aantal extra bonussen.

Book of Toro gebruikt 5 rollen, elk 3 symbolen hoog. Symbolen kunnen stacked (gestapeld) voorkomen.

Het spel heeft ook scatter symbolen die tevens wild zijn. het boek symbool. En mummie symbolen op rollen 1, 2, 3 en 4 en een stier symbool op rol 5. Deze symbolen geven speciale bonussen.

Toro Goes Wild bonus

Als het stier symbool op rol 5 valt dan wordt het een wandelend wild symbool en verplaatst het na elke spin één rol naar links, totdat het van de rol afloopt.

Als er minstens een mummie symbool samen met de stier voorkomt dan start de Toro Goes Wild bonus.

Nu verplaatst de stier zich verticaal en dan horizontaal om de mummies van de rollen te verdrijven. Ondertussen laat het nu een spoor van wild symbolen achter.

Tijdens de Toro Goes Wild bonus worden tevens alle boek symbolen vastgehouden, waardoor je sneller de bonus kunt krijgen.

Mummy Re-spin

Als je minstens 2 mummie symbolen krijgt dan start de Mummy Re-spin.

Alle mummie symbolen worden vastgehouden en alle nieuwe mummie symbolen worden vastgehouden. Totdat je geen nieuwe mummies meer krijgt of de stier op rol 5 krijgt.

Als de stier valt dan start meteen de Toro Goes Wild bonus.

Gratis Spins Bonus

3, 4 of 5 scatter symbolen geven 10, 15 en 20 gratis spins.

Voordat de spins starten wordt er een willekeurig symbool gekozen dat als speciaal uitstrekkend symbool zal fungeren. Dit symbool betaald uit, waar het ook valt op de rollen.

3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins geven extra gratis spins en een extra symbool.

Het stier symbool telt ook als de speciale symbolen als het voorkomt tijdens de gratis spins.

Oordeel

Natuurlijk hebben we al heel veel “Book of” gokkasten gezien. Deze spellen zijn erg populair wegens de mogelijkheid tot enorm hoge winsten.

ELK Studios had nog niet zo’n spel. En het is leuk dat ze er ook wat extra’s aan toegevoegd hebben met de wandelende wild symbolen. En het is altijd leuk als je meerdere symbolen tegelijk kunt krijgen.

Ik denk dat deze “Book of” versie geslaagd is en zeker het uitproberen waard. Speel Book of Toro bij Bob Casino>> en claim meteen 10 gratis spins.

Book of Toro online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.