Cash Patrol, bekende gokkast met nieuw thema

Home » Cash Patrol, bekende gokkast met nieuw thema

Pragmatic Play heeft best wat succes met spellen als Heart of Rio en John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen. Dit zijn min of meer dezelfde spellen maar met een ander thema. En ze zijn erg populair.

Nu hebben besloten om er nog een titel aan toe te voegen. Weer grotendeels hetzelfde maar met een ander thema, Cash Patrol.

Cash Patrol gebruikt 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en heeft 25 lijnen.

Het spel komt met een politie thema waarbij je standaard kaart symbolen ziet, maar ook symbolen als handboeien, geld en politie petten.

Wild symbolen komen stacked (gestapeld) voor op rollen 2, 3, 4 en 5. En bonus symbolen op rollen 3, 4 en 5.

Naast alle normale symbolen, komen er ook speciale misdadiger symbolen voor op alle rollen en ook stacked. Deze komen voor op rollen 1, 2, 3 en 4 en hebben allemaal een cash waarde. Op rol 5 komen er tevens speciale collect symbolen voor.

De maximale uitbetaling van Cash Patrol is 10.500 keer je inzet.

Cash Patrol, Basis spel

Money Collect

Zoals gezegd komen er op rollen 1, 2, 3 en 4 speciale symbolen voor met cash waardes. Als één of meer van deze symbolen voorkomen en een speciaal collect symbool op rol 5, dan worden deze waardes verzameld. Maar je kunt ook speciale collect symbolen krijgen die nog iets extra’s geven.

De verschillende collect symbolen zijn:

  • Collect – Alle waardes worden verzameld
  • Extra Credit Collect – De waarde van de extra credit collect wordt toegevoegd aan alle cash waardes en daarna wordt alles verzameld
  • Multiplier Collect – Alle waardes worden eerst vermenigvuldigd en daarna verzameld
  • Expanding Collect – Alle waardes zullen de hele rol waarop ze voorkomen vullen met willekeurige waardes en daarna worden verzameld
  • Re-spin Collect – Alle waarde symbolen worden vastgehouden en de rest gaat opnieuw draaien, hierna worden alles waardes verzameld

Cash Patrol, Gratis spins bonus

 

Gratis Spins Bonus

3 scatter symbolen geven 8 gratis spins.

Tijdens de gratis spins komt de Money Collect bonus vaker voor.

Maar daarnaast worden ook alle waardes die voorkomen, ook al worden ze wel of niet verzameld, apart verzameld in een soort bank. Deze waarde gaat dus alleen maar omhoog.

Nadat alle normale vrije spellen zijn gespeeld dan ontvang je een Super Spin. Rollen 1 t/m 4 worden nu een groot geld symbool met de waarde van de totale bank. Krijg je tijdens deze Super Spin een collect op rol 5 dan win je bovenop je normale winst de totale waarde van de bank.

3 bonus symbolen tijdens de gratis spins geven 8 gratis spins.

Cash Patrol, Super Respin

Oordeel

Zoals gezegd, Cash Patrol is een kopie van eerdere titels. Maar omdat ze zo populair zijn is het natuurlijk makkelijk om er een met een ander thema te maken. En het politie thema is een leuk thema.

Het is een leuk spel. Tijdens de basis spins is het al leuk om die geld waardes te verzamelen, maar zeker tijdens de gratis spins als het vaker voorkomt. En die Super Spin kan een leuk bedrag bovenop je bonus geven.

Gewoon een geslaagd nieuw thema voor een al populaire titel.

Speel nu bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.