Big Time Gaming heeft onlangs een nieuwe online gokkast uitgebracht, Castle of Terror. Een gokkast met een vampieren thema.

De achtergrond laat een soort van spookachtig kasteel zien. En de symbolen bestaan uit standaard kaart symbolen en diverse bewoners en medewerkers van het kasteel. Er is een tuinman, schoonmaakster en daarnaast de mannelijke en vrouwelijke eigenaren. De vrouw is het hoogstbetalende symbolen en betaald 50 keer je inzet voor elke combinatie van 6 dezelfde symbolen.

Het spel heeft 6 rollen die elk 4 symbolen hoog zijn en gebruikt 4096 ways.

Naast alle normale symbolen komen er ook scatter symbolen voor. In de vorm van een zilveren kasteel. En een gouden kasteel op rol 6.
Wild symbolen komen alleen voor tijdens een speciale bonus.

Castle of Terror heeft een hele hoge maximale uitbetaling van 61.720 eer je inzet.

Castle of Terror, Basis rollen

Castle of Terror Bonussen

“Holy Water”

Tijdens elke bass spin kan de Holy Water bonus willekeurig actief worden. Een fles heilig water wordt tegen rollen 2, 3, 4 en 5 gegooid en zal willekeurige plekken op laten lichten.

Als er een karakter op deze plak land dan wordt deze wild. Voor elk symbool dat wild wordt zal de vermenigvuldiger verhoogd worden met x1.

Nadat de rollen gestopt zijn met draaien en je je winst betaald hebt gekregen wordt alles weer gereset.

Castle of Terror, Holy water bonus

Gratis Spins Bonus

Alle rollen hebben zilveren scatter symbolen en rol 6 heeft ook een speciaal gouden scatter symbool.

Als je 3 scatter symbolen krijgt dan win je 12 gratis spins. Voor elke extra scatter krijg je 3 extra gratis spins.

Tijdens de gratis spins is de “Holy Water” bonus elke spin actief. Maar de vermenigvuldigers die je ontvangt worden niet gereset tussen de spins door en kunnen alleen maar omhoog, zonder maximum.

Als je normale spins hebt, die je door de zilveren scatters krijgt, dan gaat de vermenigvuldiger voor elke wils met x1 omhoog.
Heb je de speciale spins met de gouden scatter gekregen, dan gaat de vermenigvuldiger met x2 omhoog per keer.

Elke keer als je een stap van x20 bereikt krijg je 6 extra gratis spins.

Castle of Terror, Gratis spins bonus

“Win Exchange”

Als je minimaal 100 keer je inzet wint tijdens een normale spin, dan kun je die winst inwisselen voor 12 gratis spins. Win je tussen de 25 en 100 keer je inzet, dan kun je die winst gokken om 12 gratis spins te winnen, of om alles te verliezen.

“Bonus Buy”

Sommige casino’s bieden je de optie om de gratis spins te kopen voor 70 keer je inzet en de speciale gratis spins voor 200 keer je inzet.

Oordeel

Big Time Gaming brengt altijd gokkasten uit die er gewoon goed uit zien en Castle of Terror is niet anders. Het vampieren thema is leuk gedaan en ziet er niet uit als anders gokkasten.

Het basis spel is een beetje standaard. Je hebt die “Holy Water” bonus, maar dat is eenmalig niet echt heel spannend. Maar tijdens de gratis spins, waarbij je die bonus elke spin krijgt en de vermenigvuldiger niet reset, is het een geweldige bonus. Met de mogelijkheid tot hoge winsten.

Castle of Terror is misschien niet heel erg innovatief, maar zeker een titel die de moeite waard is om te spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.