Chocolates van Big Time Gaming nu live

Home » Chocolates van Big Time Gaming nu live

Meer dan een jaar geleden heeft Big Time Gaming een nieuwe gokkast uitgebracht, Donuts. Welke uniek was en een zeer hoog win potentieel heeft.

Nu heeft Big Time Gaming een andere titel uitgebracht, Chocolates, welke erg veel lijkt op Donuts, maar toch net anders.

Chocolates gebruikt 4 rollen welke elk 4 symbolen hoog zijn en wat 256 ways geeft. Het thema, zoals de naam al doet vermoeden, is Zwitserse chocolade.

Scatter symbolen komen op alle rollen voor. Wild symbolen komen alleen voor op rollen 2, 3 en 4 en speciale mysterie symbolen op alle rollen.

Mysterie Symbolen

Deze gouden dozen komen op alle rollen voor en zodra de rollen gestopt zijn met draaien openen deze dozen en geven ze allemaal dezelfde chocolade symbolen.

Deze symbolen zijn enkel, dubbel, drie of vier symbolen. Wat het aantal ways dat enorm verhoogd en enorme prijzen kan verzekeren.

Wild Vermenigvuldiger

Wild symbolen komen voor op rollen 2, 3 en 4. Dit kunnen normale wild symbolen zijn, of ze kunnen goud worden.

Gouden wild symbolen vermenigvuldigen met 6. Dus 3 gouden wild symbolen vermenigvuldigen met 216.

Gratis Spins Bonus

3 of 4 scatter symbolen geven je 7 of 10 gratis spins.

Tijdens de gratis spins zullen alle doos symbolen (mysterie symbolen) sticky worden en dus tot het einde van de gratis spins blijven staan.

Voordat de gratis spins starten zullen 1 of meerdere scatter symbolen die de bonus hebben gestart veranderen in een doos, die dus ook meteen sticky worden.

Scatter symbolen komen niet voor tijdens de gratis spins. Maar als je een rol volledig vult met dozen dan krijg je 3 extra gratis spins.

Oordeel

Donuts was al een geweldige online gokkast, voornamelijk door de enorm hoge vermenigvuldiger die je kon krijgen, maar persoonlijk vind ik Chocolates nog leuker.

Het basis spel is in veel opzichten hetzelfde, behalve dat Chocolates de wild symbolen heeft die kunnen vermenigvuldigen met 6. Dat lijkt weer op een andere Big Time Gaming gokkast Danger High Voltage. Door deze wild symbolen kun je ook in het basis spel enorm veel winnen.

De mysterie symbolen, die ook bij Donuts voorkomen, zijn een leuke bonus.

Maar vooral de gratis spins zijn interessant. Door de sticky mysterie symbolen kun je al hoge bedragen per spin winnen, als je het scherm goed weet te vullen. Maar de wild symbolen komen ook nog steeds voor en kunnen ook nog steeds vermenigvuldigen. Hierdoor kun je echt flink winnen!

Natuurlijk is ook deze Big Time Gaming gokkast erg hoog volatiel, let daar dus op.

Chocolates is te vinden bij elk Big Time Gaming casino, waaronder Speedy C asino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.