Christmas Big Bass Bonanza, nu online

Home » Christmas Big Bass Bonanza, nu online

De kerst gerelateerde gokkasten komen nu achter elkaar uit. En zoals ik weleens heb aangegeven, er zitten altijd een paar nieuwe tussen, maar ook altijd een paar die een exacte kopie zijn van eerdere.

Christmas Big Bass Bonanza is er een die een exacte kopie is van een eerder uitgebrachte gokkast, Big Bass Bonanza. Waar alleen een kerst thema overheen is gegooid.

Aangezien ik over het origineel nooit iets heb gepost, zal ik dat nu wel doen.

Christmas Big Bass Bonanza gebruikt 5 rollen, elk 3 symbolen hoog en gebruikt 10 lijnen.

Het spel heeft een vis thema waarbij je allerlei visgerei ziet, maar ook de kerstman die wild is. Scatter symbolen komen voor op alle rollen. De vis symbolen, die een belangrijke rol spelen in de gratis spins bonus, kunnen stacked (gestapeld) op alle rollen voorkomen.

Gratis Spins Bonus

3, 4 of 5 scatter symbolen geven 10, 15 of 20 gratis spins.

Tijdens de gratis spins, als er een of meerdere kerstman symbolen voorkomen, samen met vis symbolen, dan verzamelt het kerstman symbool alle waardes van de vissen. Deze ontvang je dan als prijs.

Het kerstman symbool zelf wordt weer verzameld in een meter boven de rollen. Elke keer als je 4 hebt verzameld ontvang je 10 extra gratis spins maar met een hogere vermenigvuldiger. De huidige spins worden eerst afgemaakt waarna je de 10 nieuwe spins gaat spelen. Je start op x1 en gaat naar x2, x3 en als laatste x10. Na het vierde level kun je geen extra spins meer winnen, x10 is het maximale en 40 spins is ook het maximaal aantal spins.

Oordeel

De meest bekendste gokkast met deze soort bonus is Fishin’ Frenzy. Dat is al een oudere gokkast, maar nog steeds populair. Er is daar zelfs een Megaways versie van.

Maar Christmas Big Bass Bonanza voegt daar iets aan toe, namelijk de steeds hoger wordende vermenigvuldiger, waardoor het spel extra spannend wordt.

Dit is een exacte kopie van Big Bass Bonanza. Aangezien ik dat een leuke gokkast vind, vind ik de kerst versie ook leuk. Zeker om juist die tijdens de decembermaand te spelen. Christmas Big Bass Bonanza en trouwens ook het origineel, zijn te vinden bij alle betrouwbare online casino’s die je rechts in de balk vind.

One Reply to “Christmas Big Bass Bonanza, nu online”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.