Clover Gold, nieuw van Pragmatic Play

Home » Clover Gold, nieuw van Pragmatic Play

Je ziet altijd veel gokkasten met een Iers thema. Klavertjes vier, kabouters en regenbogen. Op een of andere manier blijft dat thema enorm populair. En nu heeft Pragmatic Play ook een gokkast uitgebracht dat weer een Iers thema gebruikt, Clover Gold.

Het spel gebruikt 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en heeft 20 lijnen.

Er komen speciale klaver symbolen voor op rollen 1 t/m 4 die een cash waarde hebben. Er komen ook stacked (gestapeld) wild symbolen voor op rollen 2 t/m 5. En een speciaal pot symbool op rol 5.

Scatter symbols, wat een soort gouden bomen zijn, komen voor op rollen 2, 3 en 4.

De maximale uitbetaling van Clover Gold is 5.000 keer je inzet.

Clover Gold, Basis gokkast

Verzamel Bonus

Als één of meer klaver symbolen voorkomen op rollen 1 t/m 4 en er een pot symbool op rol 5 land dan start de verzamel bonus.

Alle waarden op de klaver symbolen worden verzameld en dan uitbetaald. Maar je kunt diverse verschillende potjes krijgen die verschillende extra’s geven voordat de waardes worden verzameld.

  • Collect – all waardes van de klavers worden verzameld
  • Extra Credit Collect – de waarde op de pot wordt toegevoegd aan alle klavers en daarna worden ze verzameld
  • Multiplier Collect – alle waardes op de klavers worden vermenigvuldigd met de vermenigvuldiger op de pot en daarna verzameld
  • Expanding Collect – alle rollen die minstens 1 klaver hebben worden gevuld met allemaal klavers en daarna verzameld
  • Re-spin Collect – alle klaver symbolen en de pot worden vastgehouden, alle andere symbolen draaien opnieuw waardoor je meer klavers kunt krijgen, daarna worden ze verzameld

Clover Gold, Verzamel bonus

Gratis Spins Bonus

Krijg je alle drie de scatter symbolen op rollen 2, 3 en 4 dan starten er 8 gratis spins.

Tijdens de gratis spins is de verzamel bonus nog steeds actief, maar elk pot symbool wordt nu ook apart verzameld in een meter boven de rollen.

Elk 4de pot symbool geeft 8 extra gratis spins en verhoogd de vermenigvuldiger naar x2, x3 en uiteindelijk x5. Nadat je x5 hebt gehaald kun je geen extra spins meer winnen. Je kunt dus maximaal 32 spins krijgen.

Extra gratis spins worden altijd gespeeld nadat de huidige uitgespeeld zijn.

Clover Gold, Gratis spins bonus

Oordeel

Zoals gezegd, wederom een Iers thema, beetje te vaak gedaan, maar nooit echt storend.

Het verzamelen van die speciale klaver symbolen en het feit dat de potjes verschillende extra’s kunnen geven is niks nieuws. Zelfs Pragmatic Play heeft al een aantal van zulke gokkasten. Maar het is leuk dat ze het tijdens de gratis spins hebben gecombineerd met de meerdere levels van gratis spins. Iets dat we kennen van Christmas Big Bass Bonanza en alle andere versies van deze gokkast.

Het werkt allemaal goed met elkaar en zorgt voor een geslaagde nieuwe titel. Speel Clover Gold bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.