Coils of Cash, win tot 30.000 maal je inzet

Home » Coils of Cash, win tot 30.000 maal je inzet

Het was de bedoeling dat Coils of Cash de laatste release van Play’n Go van 2020 zou zijn, maar door wat vertraging is dit nu de eerste nieuwe titel van 2021.

Deze nieuwe online gokkast gebruikt 6 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en een rij van 4 extra symbolen boven de middelste rollen. In totaal heeft deze gokkast dus 2304 ways. Wat veel doet denken aan online gokkasten van Big Time Gaming, zoals Bonanza.

Het gebruikt standaard kaart symbolen (J, Q, K) en afbeeldingen van elektrische apparaten. Het spel heeft ook bonus symbolen op de rollen en wild symbolen op de 4 symbolen bovenop.

Wegvallende symbolen

Coils of Cash gebruikt wegvallende symbolen (cascading symbols). Winnende symbolen worden verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop waardoor je meerdere winnende combinaties met 1 spin kunt krijgen. Dit blijft gebeuren totdat er geen nieuwe winnende combinatie voorkomt.

Power Coil Vermenigvuldiger

De rij met 4 symbolen boven de middelste rollen noemen ze de Power Coil. Elke keer als er één of meer symbolen op een rol van de Power Coil wordt verwijderd dan gaat die Power Coil één vermenigvuldiger omhoog. Tot een maximum van x5. Als één of meer symbolen in de Power Coil gebruikt worden in een winnende combinatie, dan zal die prijs vermenigvuldigd worden met de aanhangende vermenigvuldiger. Deze vermenigvuldigen ook elkaar, dus een maximale vermenigvuldiger van x625 is mogelijk.
Deze vermenigvuldiger reset bij een nieuwe spin.

Gratis Spins Bonus

3, 4, 5 of 6 scatter symbolen geven 10, 15, 20 of 25 gratis spins.

Elke vermenigvuldiger die je al hebt geactiveerd op de Power Coil zal meegenomen worden naar de gratis spins bonus. Tevens wordt deze nooit gereset tijdens de gratis spins waarbij je ze dus makkelijker allemaal op x5 kan krijgen.

Elk scatter symbool tijdens de gratis spins geeft 2 extra gratis spins.

Oordeel

Play’n Go gebruikt zelf een score om volatiliteit aan te geven van 1 tot 10. Coils of Cash komt met een maximale score van 10, wat zeldzaam is en dus ook bijzonder hoog.

Enorme winsten op deze gokkast zijn dus mogelijk, de maximale uitbetaling is zelfs 30.000 keer je inzet. Enorm!
Dit komt natuurlijk door die vermenigvuldigers die elkaar vermenigvuldigen.

Coils of Cash ziet er in de basis misschien een beetje saai uit, maar zodra je aan het spelen bent heb je al snel door hoe hoog de prijzen kunnen worden. Ik denk dat deze online gokkast vooral echte “slot lovers” zal aanspreken, maar dat is puur mijn mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.