Crystal Carven Megaways met uitstrekkende wilds

Home » Crystal Carven Megaways met uitstrekkende wilds

Crystal Cavern Megaways is een nieuwe online gokkast van Pragmatic Play.

Deze nieuwe gokkast is een redelijk standaard Megaways gokkast met wegvallende symbolen en oplopende vermenigvuldigers. Maar heeft een geinige extra bonus die veel kan opleveren, namelijk uitstrekkende wild symbolen.

Het spel heeft 6 rollen en een rij van 4 symbolen bovenop. Waarbij je in totaal maximaal 117.649 ways kunt krijgen. Zoals de meeste Megaways gokkasten zijn het aantal ways elke spin anders.

Het gebruikt ook wegvallende symbolen. Winnende symbolen worden verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop waardoor je binnen dezelfde spin weer een winnende combinatie kunt krijgen.

Uitstrekkende Wild

Als een of meer wild symbolen voorkomen op de rollen (niet op de bovenste aparte rij) dan zullen ze uitstrekken en de gehele rol vullen. Het worden net zoveel symbolen als dat er stonden toen de wild viel.

Oplopende Vermenigvuldiger

De vermenigvuldiger gaat met x1 omhoog na elke winnende combinatie tijdens de normale spins en zal weer terug gezet worden op x1 nadat er geen nieuwe winnende combinaties meer voorkomen.

Gratis Spins Bonus

4, 5 of 6 scatter symbolen geven 12, 16 en 20 gratis spins.

Tijdens de gratis spins zal de vermenigvuldiger niet gereset worden, deze blijft dus alleen maar oplopen na elke winnende combinatie tijdens alle gratis spins.

De uitstrekkende wild symbolen komen ook nog steeds voor.

3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 5 extra spins.

Oordeel

Crystal Cavern Megaways is een redelijk standaard Megaways gokkast. Wegvallende symbolen en oplopende vermenigvuldigers. Alhoewel de vermenigvuldiger ook oploopt tijdens de normale spins, wat ik niet eerder heb gezien. Het uitstrekkende wild symbool is ook niet nieuw maar wel een leuke extra en deze kan zeker tijdens de gratis spins leuke winsten opleveren.

Ik vind het een geslaagde Megaways gokkast. Misschien standaard, maar dat misschien ook wel een plus.

Speel Crystal Cavern Megaways bij betrouwbare Pragmatic Play casino’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.