Drie nieuwe Microgaming gokkasten online

Home » Drie nieuwe Microgaming gokkasten online

Microgaming heeft drie nieuwe online gokkasten uitgebracht. So Much Sushi, So Much Candy en So Many Monsters.

Nou eerlijk gezegd is het één gokkast, maar hij is verschenen in drie verschillende thema’s. Ze maken zichzelf er een beetje makkelijk vanaf deze maand bij Microgaming.

Maar daarmee is niet gezegd dat dit geen leuke nieuwe gokkasten zijn.

Alle drie komen ze met 25 lijnen met wild en met scatter symbolen. Maar wat deze online gokkasten zo bijzonder maakt is het feit dat symbolen kunnen splitsen. De 5 hoogste symbolen kunnen van een enkel symbool veranderen naar een symbool met 2, 3, 4 en zelfs 5 symbolen op een plek. Hiermee is het dus mogelijk om 25 dezelfde op één lijn te krijgen. Het splitsen gebeurt willekeurig.

Naast dat de symbolen kunnen splitsen komen deze spellen ook met gratis rondes. Als je 3 of meer scatter symbolen krijgt start de bonus. Voordat je de gratis rondes speelt kies je eerst een van de vijf hoogste symbolen. Tijdens de gratis rondes zal van de 5 hoogste symbolen alleen het gekozen symbool voorkomen. Hoe hoger het symbool dat je kiest, hoe minder gratis rondes. Je kiest dus zelf voor de kans op hogere winsten, of meer gratis rondes.
De gratis rondes kunnen zelfs meer rondes opleveren als je weer 3 of meer scatter symbolen krijgt.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de spellen en de extra’s op deze nieuwe gokkasten erg leuk vind. Ik snap niet waarom er drie dezelfde gokkasten zijn uitgebracht, maar nu kun je wel het thema kiezen dat je het leukste vind. Ik zelf vind de So Much Sushi een leuk thema.

De drie nieuwe online gokkasten zijn te vinden bij alle Microgaming casino’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.