Drill that Gold, nieuw van Pragmatic Play

Home » Drill that Gold, nieuw van Pragmatic Play

Pragmatic Play heeft een nieuwe gokkast uitgebracht met een mijn thema, Drill that Gold. En dat thema is heel letterlijk want je gaat boren naar goud.

Het spel heeft 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en gebruikt 20 lijnen.

Er komen bonus en wild symbolen voor op alle rollen. En een speciaal symbool, een mijnwerker, die stacked (gestapeld) voorkomt op alle rollen.

Drill that Gold heeft een bonus in het basisspel en een gratis spins bonus.

De maximale uitbetaling is 5.000 keer je inzet.

Basis spel

Boor Bonus

Als een of meer volle rollen met mijnwerkers voorkomen op een rol dan wordt die rol wild als een zilveren boor en kan het willekeurig voorkomen dat deze gaat boren naar een geldprijs van maximaal 100 keer je inzet.

Tweede kans

Als je een spin krijgt zonder prijs kan het willekeurig gebeuren dat je een prijs ontvangt van minimaal 10 keer je inzet of dat je als er maar 2 bonus symbolen voorkomen je de derde ontvangt en de gratis spins starten.

Gouden Spins Bonus

3, 4 of 5 bonus symbolen geven 6, 8 en 10 gratis spins.

Elke mijnwerker die nu slechts deels op een rol voorkomt dan strekt deze uit om de hele rol te vullen. en je daardoor dus de Boor Bonus krijgt.

Tijdens de gratis spins komt er naast een zilveren ook een gouden boor voor. De gouden boor geeft prijzen van 5x, 10x, 15x, 25x, 50x, 75x, 100x, 200x, 500x of 1,000x je inzet als je gaat boren.

2, 3, 4 of 5 bonus symbolen geven 4, 6, 8 en 10 extra gratis spins.

Gratis spins

Extra inzet

Tijdens de basis spins kun je voor 25% extra de bonus bet aanzetten. Dat geeft tijdens de Boor Bonus gouden boren in plaats van zilveren.

Oordeel

Drill that Gold is een leuke nieuwe gokkast van Pragmatic Play met een bijpassend thema dat perfect past.

De bonussen kloppen ook en kunnen leuke bedragen geven. Maar vooral de gratis spins zijn interessant. Dat de mijnwerkers een nudge krijgen en de gouden boren voorkomen waardoor je tot 1000x je inzet kunt boren.

Je vind Drill that Gold bij elk betrouwbaar Pragmatic Play casino. En deze is zeker een keer het testen waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.