Empire Fortune, nieuwe online gokkast

Home » Empire Fortune, nieuwe online gokkast

Yggrdasil Gaming is een redelijk nieuwe provider van online gokkasten. Maar de laatste maanden brengen ze achter elkaar geweldige nieuwe spellen uit, die een voor een unieke bonussen hebben, geweldige graphics en geluiden.

Nu hebben ze wederom een nieuwe titel uitgebracht, Empire Fortune.

Deze nieuwe online gokkast gebruikt 25 lijnen en komt met twee verschillende bonussymbolen. Wild symbolen komen niet voor op Empire Fortune.

Gratis spins

Krijg je 3, 4 of 5 joker symbolen dan start je de gratis spins bonus. Je ontvangt meer spins en een hogere vermenigvuldiger als je meer symbolen krijgt.

  • 3 symbolen geven 10 gratis spins maal 2
  • 4 symbolen geven 20 gratis spins maal 4
  • 5 symbolen geven 30 gratis spins maal 10

Als je twee symbolen krijgt, tijdens het basis spel, of tijdens de gratis spins. Dan ontvang je een gratis re-spin. De bonus symbolen worden vastgehouden en de andere rollen gaan draaien voor een extra kans op de gratis spins, of meer gratis spins tijdens de bonus.

Wheel of Fortune

Krijg je 3 of meer bonus symbolen dan start de Wheel of Fortune bonus. Deze bonus heeft 3 levels, voor elk symbool mag je 1x draaien aan het wiel

Je kunt tijdens deze bonus credits winnen, gratis spins of een van de drie progressieve jackpots. Hiervoor moet je wel uitkomen op het bovenste level van de bonus.

Tevens kun je een vuurwerk symbool krijgen, deze zal dan een aantal pijlen afschieten op het wiel en waar deze landen, dat ontvang je. Dit kan tevens een of meerdere van de jackpots zijn.

Deze bonus is erg leuk en spannend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.