Extra Chilli, nieuw van Big Time Gaming

Home » Extra Chilli, nieuw van Big Time Gaming

Big Time Gaming heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Extra Chilli. Deze online gokkast is in principe Bonanza 2, een opvolger van het immens populaire Bonanza.

Het gebruikt dezelfde manier van spelen. Steeds aanpassende ways, wegvallende symbolen als deze in een winnende combinatie voorkomen, waarna er nieuwe symbolen bovenop vallen en je weer een winnende combinatie kunt krijgen. Ook krijg je tijdens de gratis spins oplopende vermenigvuldigers.

Deze keer gebruiken een Mexicaans thema met vuurwerk en pepers, inclusief enkele andere kleine aanpassingen.

Deze keer heb je slechts 3 scatter symbolen nodig om de gratis spins bonus te krijgen. Op Bonanza was dat 4.

Ook kun je nu je bonus kopen met de Feature Drop. Tijdens normale spins kunnen er munten voorkomen die de kosten hiervan verlagen. Op elk moment kun je kiezen om de bonus te kopen.

Gratis spins bonus

Als je 3 of meer scatter symbolen krijgt dan start je de gratis spins bonus. 3 symbolen geven je 8 gratis spins, elke extra scatter geeft 4 gratis spins extra.

Voordat de gratis spins starten kun je ervoor kiezen om deze door te gokken naar een maximum van 24 gratis spins. Maar met dit gokken kun je ook je bonus verliezen.

Nadat je hebt kunt kiezen om te gokken, dan starten de gratis spins. Na elke winnende combinatie wordt de vermenigvuldiger verhoogd, tot een oneindig maximum.

Mocht je bekend zijn met Bonanza dan voegt Extra Chilli niet heel veel nieuws toe, buiten het feit om dat je nu je bonus kunt kopen en je de gratis spins kunt gokken.

Wel ben ik blij dat er nu een extra keuze is gekomen met een ander thema en andere muziek, de muziek van Bonanza kon weleens gaan irriteren.

Mocht je het nog niet weten, Big Time Gaming gokkasten zijn “high volatile”, wat betekend dat je vaak geen prijs krijgt, maar meer kans hebt op hoge prijzen. En op Bonanza en nu ook op Extra Chilli kun je enorm veel winnen door de oplopende vermenigvuldiger en grote aantal ways.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Extra Chilli – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.