Firefly Frenzy, nieuw van Play’n Go

Home » Firefly Frenzy, nieuw van Play’n Go

Firefly Frenzy is de nieuwste release van Play’n Go.

Het spel gebruikt een bos thema met vuurvliegen en heeft erg felle kleuren allemaal, het spel springt echt van het scherm af!

Firefly Frenzy gebruikt 30 lijnen op 5 rollen, die elk 4 symbolen hoog zijn.

Wild symbolen

Firefly Frenzy heeft speciale wild symbolen, de vuurvliegen. Deze symbolen verschijnen willekeurig in beeld en landen op symbolen om ze wild te maken. Er zijn drie verschillende vuurvlieg symbolen en elke heeft een andere vermenigvuldiger. De groene is een normale wild, dus maal 1, de gele vermenigvuldigd met x2 en de roze zelfs met x3.

Als je meerdere wild symbolen in een winnende combinatie hebt dan vermenigvuldigen ze elkaar, dus in theorie kun je een vermenigvuldiger van 243x krijgen als je 5 vuurvliegen van x3 op een lijn hebt.

Maan Scatter

Firefly Frenzy heeft slechts 1 scatter symbool, de maan. Deze maan kan op elke rol voorkomen, maar altijd slecht 1 symbool. Als een vuurvlieg op deze maan land dan starten de gratis spins.

Gratis Spins Bonus

Als je de gratis spins bonus krijgt ontvang je 8 gratis spins.

De laagste vermenigvuldiger die voorkomt tijdens deze gratis spins is de vermenigvuldiger van de vuurvlieg die de bonus activeerde. Dus krijg je de bonus met de gele vuurvlieg, dan komen alleen x2 en x3 vuurvliegen voor.

Tijdens de gratis spins landen er altijd tijdens elke spin vuurvliegen.

Je kunt extra gratis spins winnen als je een vuurvlieg op een maan krijgt tijdens de bonus. Mocht dat een hogere vermenigvuldiger zijn, dan komen vanaf nu alleen die vuurvliegen voor.

Oordeel

Firefly Frenzy ziet er geweldig uit. Het is erg kleurrijk allemaal. En zoals bij alle Play’n Go gokkasten speelt deze ook weer heerlijk. Je kunt zelfs quick spin aanzetten en autoplay gebruiken.

Dit spel kan ook echt enorm betalen, helemaal tijdens de gratis spins. Stel je maar voor dat er alleen roze vuurvliegen voorkomen en hij er flink wat in beeld zet.

Ik ben altijd groot fan van Play’n Go en vind bijna al hun gokkasten leuk. Firefly Frenzy is niet anders, echt een geweldige nieuwe online gokkast.

Firefly Frenzy vind je nu bij alle Play’n Go casino’s, waaronder Gate777 en Cashmio.

[button link=”https://begin.gate777.com/redirect.aspx?pid=4021&bid=1772″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]  [button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.