Fortune Cats Golden Stacks, nieuw van Thunderkick

Home » Fortune Cats Golden Stacks, nieuw van Thunderkick

Het is alweer een tijd geleden dat ik over een nieuwe gokkast van Thunderkick heb kunnen berichten. De laatste was Pyramyth.

Maar nu is daar Fortune Cats Golden Stacks.

Fortune Cats Golden Stacks gebruikt 5 rollen, elk 4 symbolen hoog en gebruikt 40 lijnen. Het gebruikt een anime achtig thema met gelukskatten, vissen en meer.

Het spel heeft ook wild symbolen en bonus symbolen op alle rollen. Alle normale symbolen komen stacked (gestapeld) voor op alle rollen.

Mysterie Symbolen

Deze gokkast heeft ook een mysterie symbool, dat is een waaier.

Als dit symbool op de rollen voorkomt dat zal het alle symbolen van één soort veranderen in het hoogst betalende symbool, de gouden kat.

Gratis Spins Bonus

3, 4 of 5 bonus symbolen geven 10 gratis spins.

3, 4 of 5 bonus symbolen starten de bonus met 1, 2 of 3 sets met rollen. Zeg maar 1, 2 of 3 losse gokkasten.

Als je start met 1 of 2 sets met rollen, dan kun je andere nog erbij krijgen door bonus symbolen te verzamelen tijdens de gratis spins. Verzamel 3 bonus symbolen om de tweede set te krijgen en nog eens 5 om de derde set te krijgen.

Als het gouden kat symbool een volledige rol vult op de eerste of tweede set met rollen, dan verplaatst deze naar de tweede en/of derde set rollen.

Elk bonus symbool geeft 1 extra gratis spin en elke keer als je een set rollen vrij speelt krijg je 2 extra gratis spins.

Oordeel

Thunderkick gebruikt meestal een mytisch thema met draken, beesten en dat soort zaken. Dus het is een leuke afwisseling dat ze nu een ander, vrolijker thema gebruiken. Maar dit nieuwe thema zal niet iedereen aanspreken. Anime is natuurlijk nogal een smaak. Ik persoonlijk vind het erg leuk.

Het voelt nog steeds aan als een Thunderkick gokkast, vooral tijdens de gratis spins, waarbij je meer extra’s kunt vrijspelen. Wat in veel van hun spellen voorkomt.

Ik vind dit een leuke titel. Het ziet er allemaal vrolijk en kleurrijk uit en je hebt een bonus tijdens de normale spins en tijdens de gratis spins. Waardoor de gokkast niet snel verveelt. Ik zou Fortune Cats Golden Stacks zeker een kans geven en kijken wat je er zelf van vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.