Novomatic

Fruit Fortune, nieuwe online gokkast

0

Fruit Fortune is een nieuwe online gokkast van Novomatic die nu uitsluitend te spelen is bij Stargames.

Fruit Fortune gebruikt het erg populaire thema van fruit en joker symbolen. Waarvan je al diverse varianten kunt vinden bij Stargames.

Deze nieuwe online gokkast heeft 10 winlijnen en scatter en wild symbolen op alle rollen. Krijg je 3 of meer scatter symbolen waar dan ook in beeld, dan start de gratis spins bonus.

Je ontvangt 10 gratis spins. Tijdens de gratis spins komen alle wild symbolen stacked (gestapeld) voor. Hierdoor heb je een vele hogere winkans.

Daarnaast is het mogelijk om tijdens de gratis spins de progressieve jackpot te winnen.
Krijg je tijdens de gratis spins een vol scherm wild symbolen, dan win je deze jackpot. Je inzet bepaald op welk bedrag de jackpot komt te staan.

3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 10 extra gratis spins.

Fruit Fortune is een van die redelijk simpel uitziende gokkasten, maar met enorme winkans. Ik persoonlijk ben echt verslaafd aan dit soort gokkasten en aan bijna alle gokkasten van Stargames. Het is een van mijn favoriete online casino’s.

Speel Fruit Fortune online gokkast nu direct zelf bij Stargames. Onderstaand filmpje geeft een eerste indruk van de bonus, sorry dat deze in het Duits is, maar dat is niet anders 😉

Bezoek Stargames >>

Fruit Fortune – online gokkast