Fruit Shop Megaways van NetEnt nu live

Home » Fruit Shop Megaways van NetEnt nu live

Fruit Shop is een klassieke online gokkast van NetEnt dat al jaren online te spelen is. Het is niet mijn favoriete online gokkast, eerlijk gezegd speel ik het nooit, maar ik weet dat het over het algemeen wel populair is.

Nu heeft NetEnt een Megaways versie uitgebracht, zoals we al eerder zagen met Twin Spin en Divine Fortune.

Fruit Shop Megaways gebruikt 6 rollen die elke spin een verschillend aantal symbolen hebben. Hierdoor kun je elke spin tot 117.649 ways krijgen.

Het spel heeft wild symbolen op rollen 2, 3, 4 en 5. Er komen geen bonus of scatter symbolen voor, gratis spins win je door winnende combinaties te krijgen met medium symbolen.

Gratis Spins Bonus

Zoals gezegd, krijg je een winnende combinatie van medium symbolen dan win je gratis spins. De symbolen geven 1 tot 5 gratis spins, dat heeft te maken met welk symbool het is en hoeveel symbolen je krijgt.

Je gratis spins starten op x1 en gaan met x1 omhoog na elke winnende spin, tot een maximum van x10.

Tijdens de gratis spins geven ook de lage symbolen extra gratis spins. Het aantal gratis spins dat mogelijk is heeft geen limiet.

Oordeel

Ik ben geen fan van de originele Fruit Shop gokkast. Het is voor mij een beetje te simpel en het feit dat je voor winnende combinaties steeds een klein aantal gratis spins krijgt gaat me altijd snel irriteren. Deze nieuwe Megaways versie veranderd hier weinig aan.

Maar ik weet dat er veel spelers zijn die Fruit Shop wel leuk vinden en deze spelers zullen deze nieuwe versie ook zeker kunnen waarderen.

Zoals altijd, probeer deze nieuwe titel zelf en kijk wat je er van vind. Dit kan bij alle betrouwbare NetEnt casino’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.