Funk Master, nieuwe gokkast van NetEnt

Home » Funk Master, nieuwe gokkast van NetEnt

NetEnt bracht voorheen veel vaker een nieuwe gokkast uit, de laatste tijd helaas wat minder, maar gelukkig is er nu Funk Master.

Funk Master gebruikt een jaren 70 disco thema met als symbolen alleen maar discoballen in diverse kleuren.

Deze online gokkast gebruikt een rooster van 8 bij 8 symbolen. En een winnende combinatie bestaat uit 6 of meer dezelfde symbolen die horizontaal en/of verticaal verbonden zijn.

Ook gebruikt deze gokkast wegvallende symbolen. Alle winnende symbolen worden verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop waardoor je opnieuw een winnende combinatie kunt krijgen.

Naast de verschillend gekleurde discoballen komen er ook wild symbolen voor, wat ook discoballen zijn, maar erg opvallen.

De maximale uitbetaling van Funk Master is 3.337 keer je inzet.

Funk Master, Basis gokkast

Dansende wilds

Wild symbolen kunnen overal voorkomen op het rooster. Als een wild symbool gebruikt is in een winnende combinatie zal het daarna verspringen naar een aanliggende lege plek op het rooster.

Hotspot

Tijdens elke normale spin komt er een kader van 2×2 groot over 4 symbolen heen. Als alle 4 de symbolen in dat kader verwijderd worden door een win, dan ontvang je een extra wild symbool.

Vermenigvuldiger Symbool

Tijdens alle spin komen er ook speciale vermenigvuldiger symbolen voor. De totale winst van één spin wordt vermenigvuldigd met het totaal aantal vermenigvuldigers die op het rooster voorkomen.

Gratis Spins Bonus

Als je 3 of meer wild symbolen tegelijkertijd op het rooster hebt dan starten er 6 gratis spins.

Alle wild symbolen die de gratis spins starten blijven op het rooster tijdens alle spins.

Het hotspot kader is nu 3 bij 3 symbolen groot. Speel je het nu leeg dan krijg je 2 extra wild symbolen en worden de rollen 1 rij hoger. Tot een maximum van 12 rijen.

Funk Master, Gratis spins bonus

Bonus Kopen

Voor 125 keer je inzet kun je de gratis spins bonus kopen.

Oordeel

Ik ben blij dat er weer een NetEnt gokkast is uitgebracht en met Funk Master hebben ze zeker een geslaagde nieuwe gokkast.

Het is wellicht niet helemaal hun soort gokkasten, dit soort rooster gokkasten zijn meer iets voor Play’n Go. Maar ze hebben het goed gedaan.

Het is alleen jammer dat de maximale uitbetaling een beetje laag is. Meestal hebben dit soort gokkasten een wat hogere maximale uitbetaling.

Speel Funk Master nu bij elk betrouwbaar NetEnt casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.