Het verhaal over het paard van Troye is natuurlijk erg bekend. Waarbij een Grieks leger zich verstopte in een groot houten paard om zo binnen de stadsmuren te komen. Het is een klassiek Grieks verhaal waarvan eigenlijk niet echt zeker weet of het op waarheid is gebaseerd of niet.

Dat thema is al vaker gebruikt voor gokkasten en nu heeft Play’n Go een gokkast uitgebracht met datzelfde thema, namelijk Gates of Troy.

Gates of Troy gebruikt 5 rollen die elk 4 symbolen hoog zijn en heeft 30 lijnen.

Naast standaard kaart symbolen vind je ook diverse Griekse symbolen, Helena van Troye en een wild gladiator. Het houten paard is het scatter symbool.

Gates of Troy heeft een maximale uitbetaling van 3.000 keer je inzet.

Gates of Troy, Basis spel

Gates of Troy Bonussen

Wild Symbolen

Wild symbolen komen op alle rollen voor. Dit kunnen normale wild symbolen zijn, maar ook wild symbolen met een x2 vermenigvuldiger.

Gegarandeerde Scatters

Tijdens elke normale spin kan deze bonus willekeurig actief worden. Er worden dan 2 scatter symbolen op de rollen geplaatst waarna deze stoppen met draaien. Hierdoor heb je een hogere kans om 3 scatters te krijgen en de gratis spins te activeren.

Gratis Spins Bonus

3 of meer scatter symbolen starten 10 gratis spins. Als er tijdens de gratis spins ergens een wild symbool voorkomt dan laat deze een gouden rand achter op die plek.

Op de laatste, 10de, gratis spin worden al die plekken wild.

Je kunt geen extra spins winnen tijdens de bonus.

Gates of Troy, Basis spel

Oordeel

Eerlijk gezegd is Gates of Troy een beetje een standaard gokkast, niks speciaals.

Het thema is goed gedaan, maar het spel zelf is soms zelfs een beetje saai.

Je hebt die normale en x2 wild symbolen, maar dat voegt weinig toe. Ook die gegarandeerde scatters is leuk bedacht, maar nooit echt spannend.

De gratis spins zijn prima, zeker als je heel veel wild symbolen weet te verzamelen. Maar ook niks nieuws. Er zijn al gokkasten die deze bonus elke 10de normale spin toepassen, niet alleen in de gratis spins bonus.

Het is in zijn geheel gewoon nogal standaard allemaal.

Maar zoals altijd, oordeel zelf en speel Gates of Troy nu eerst zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij