Gigantoonz, nieuw van Play’n Go

Home » Gigantoonz, nieuw van Play’n Go

Reactoonz is een van de meest populaire Play’n Go gokkasten ooit en waarschijnlijk de meest bekende “rooster” gokkast. Logisch dat Play’n Go heeft besloten om meer van deze gokkasten uit te brengen. En zelfs meer in dezelfde serie.

We hebben al Reactoonz 2 en Dr. Toonz gezien. Nu is er Gigantoonz bijgekomen.

Gigantoonz wordt gespeeld op een rooster van 8 bij 8 symbolen en elke combinatie van 6 of meer dezelfde symbolen, horizontaal en/of verticaal verbonden, zijn een winnende combinatie.

Dit spel gebruikt alle gebruikelijke monsters van de originele gokkasten, inclusief een nieuwe ronde.

Gokkast

Gigantoonz Bonussen

Reacties

Winnende symbolen worden verwijderd en alle overige symbolen vallen naar beneden. Nieuwe symbolen vallen bovenop voor de mogelijkheid tot een nieuwe winnende combinatie.

Mega Symbolen

Alle symbolen kunnen ook als Mega Symbolen voorkomen. Deze kunnen 2×2, 3×3, 4×4, 5×5, 6×6, of 7×7 groot zijn. Een Mega Symbool telt voor maar één symbool, Je moet er dus nog steeds minstens 5 bij krijgen voor een winnende combinatie. Maar op deze symbolen staat een getal tot 13. Als het symbool wordt verwijderd dan zullen er zoveel symbolen worden toegevoegd aan de meter.

Dus bijvoorbeeld, een Mega Symbool heeft een 8 en daarnaast heb je 5 normale symbolen. Dat is een 6 dezelfde. Maar als ze verwijderd worden dan verzameld de meter 13 symbolen.

Als een Mega Symbool wordt verwijderd komt er altijd een wild voor in de plaats en als symbolen onder een Mega Symbool verwijderd zijn en het niet door kan zakken, dan worden al die lege vakken hetzelfde symbool als het Mega Symbool.

Quantum Wild

Tijdens elke niet winnende spin kunnen er willekeurig tussen de 5 en 10 wild symbolen op het rooster worden geplaatst.

Quantumeter

Rechts van de gokkast vind je een meter. Elk symbool dat verwijderd wordt van het rooster wordt hierin verzameld. Deze meter kan tot 100 symbolen gaan en elke keer als je een bepaald level haalt ontvang je een bonus.

  • 25 symbolen – Disintegration – Alle van tot aan 4 verschillende symbolen worden verwijderd
  • 50 symbolen – Metamorphosis – Alle van één willekeurig symbool worden veranderd in één ander symbool
  • 75 symbolen – Radiation – Tussen de 1 en 4 Mega Symbolen worden op het rooster geplaatst en ook nog eens tussen de 2 en 5 wild symbolen
  • 100 symbolen – Gargantoonz – Alle mega symbolen worden een Mega Gargantoonz symbool (dat wild is), er worden altijd minstens 3 Mega Gargantoonz geplaatst, hoeveel Mega Symbolen er ook voorkomen. Ook worden er 2 tot 4 enkele Gargantoonz symbolen toegevoegd. Na alle uitbetalingen worden alle Mega Gargantoonz symbolen nog een keer enkele symbolen

Bonus

Oordeel

Laat ik beginnen om te zeggen dat Gigantoonz een leuk spel is. Maar dat er ook iets is dat me enorm irriteert. Die Mega Symbolen zijn hele grote symbolen, maar tellen als maar één symbool, behalve als je ze verzameld, dan telt het nummer op het symbool. Dit is verwarrend en als je aan het spelen bent voelt dat heel vreemd. Alsof het niet klopt.

Buiten dat is het gewoon een leuk spel met leuke bonussen en uiteraard, zoals bij eerdere versies, dat hele grote wild symbool op het einde, waar je uiteindelijk voor gaat en wat de grote winsten kan betalen. Maar of we nu echt nog een derde in de reeks nodig hadden, ik denk het eerlijk gezegd niet.

Speel Gigantoonz bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.