Gods of Gold INFINIREELS, nieuw van NetEnt

Home » Gods of Gold INFINIREELS, nieuw van NetEnt

NetEnt heeft weer een nieuwe online gokkast uitgebracht, Gods of Gold INFINIREELS.

Sommige spelers zullen het principe van infinireels al kennen van een eerdere online gokkast van ReelPlay’s, El Dorado. Ik zal onderstaand uitleggen hoe het werkt.

Gods of Gold start met 3 rollen, elk 3 symbolen hoog en 27 ways. Het gebruikt een duizend en een nacht-achtig thema. Het spel komt ook met scatter symbolen en wild symbolen vanaf rol 4.

Infinireels

Het spel start met 27 ways op 3 rollen. Als je een winnende combinatie krijgt dan zal er een extra rol worden toegevevoegd en blijven rollen worden toegevoegd zolang je je winst verbeterd, dus het winnende symbool of een wild symbool op de nieuwe rollen krijgt. hierdoor kun je dus, in theorie, een oneindig aantal rollen krijgen.

Hierdoor kun je dus ook enorm veel winnen, want je kunt bijvoorbeeld een 15-of-a-kind krijgen. De maximum uitbetaling op deze online gokkast is 25.000 keer je inzet. Maar dit is theoretisch en komt slechts 1 keer in de 1 miljard spins keer voor. De meeste hoge winsten zullen tussen de 500 en 2500 keer je inzet liggen. Wat nog steeds leuke bedragen zijn.

Tijdens deze infinireels kun je willekeurig een re-spin krijgen als de nieuwe rol geen winnend symbool bevat, of worden er soms willekeurig 2 of 3 rollen tegelijk toegevoegd wat een gegarandeerde winst verzekerd.

Gratis Spins Bonus

Krijg je 3 scatter symbolen dan win je 10 gratis spins. Elk extra scatter symbool geeft 5 extra gratis spins.

Tijdens de gratis spins is elke spin een winnende spin.

Free spins kunnen meer spins opleveren.

Oordeel

Ik weet niet zeker of veel spelers het INFINIREELS principe zullen waarderen, het is een beetje een vreemde manier om te spelen.

Maar omdat het spel enorm hoge prijzen kan geven en het principe uniek is zullen er ook best wat spelers zijn die enorm genieten van Gods of Gold.

Speel Gods of Gold INFINIREELS bij elk NetEnt casino, waaronder Gate777.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.