Gold Megaways, nieuw van Big Time Gaming

Home » Gold Megaways, nieuw van Big Time Gaming

Toen Big Time Gaming voor het eerst online kwam, 10 jaar geleden, was hun eerste titel Gold. Een online gokkast waarbij de beroemde 80’s hit Gold van Spandau Ballet werd gebruikt.

Nu viert Big Time Gaming hun 10-jaris bestaan met een nieuwe versie van die eerste gokkast, Gold Megaways.

Gold Megaways heeft 6 rollen die elk tot 7 symbolen hoog kunnen zijn, wat in totaal tot aan 117,649 ways kan betekenen. Iedere spin zijn het aantal symbolen per rol anders.

Het thema ziet er bijna hetzelfde uit als het origineel, met symbolen als horloges, auto’s en standaard kaart symbolen.

Wild symbolen komen voor als normale wild en als wild symbool x3 op rollen 2, 3, 4 en 5. Scatter symbolen, gouden platen, komen voor op alle rollen.

Gold Megaways gebruikt ook wegvallende symbolen. Winnende symbolen worden verwijderd en nieuwe symbolen vallen bovenop.

Gratis Spins Bonus

Je kunt op drie manieren de gratis spins bonus winnen.

  • 3 scatter symbolen geven je 12 gratis spins. Elke extra scatter boven de drie geeft 4 spins meer
  • Wissel een winst van meer dan 70 keer je inzet in voor 12 gratis spins. 70 keer je inzet wordt betaald voor de spins, alles daarboven krijg je uitbetaald als winst
  • Win je meer dan 20 keer je inzet, dan kun je kiezen om dat in te zetten om aan een 50/50 wiel te draaien om of de gratis spins te winnen, of je winst kwijt te zijn

Voordat de gratis spins beginnen draait er eerst een wiel die bepaald met hoeveel ways je de gratis spins start. Minimaal 14.000 ways en maximaal 117.649 ways.

Tijdens de gratis spins komen er geen scatter symbolen meer voor. Maar wel een speciaal symbool. Als dat symbool land dan zal het splitsen in twee willekeurige symbolen, waardoor het aantal symbolen op die rol dus met 1 wordt vergroot en het aantal ways dus wordt vergroot. Als je een rol tot aan het maximum van 10 symbolen krijgt, dan ontvang je 8 extra spins en zullen alle wild symbolen op die rol altijd x3 zijn.

Als alle rollen het maximale van 10 symbolen hebben bereikt speel je dus met 1.000.000 ways!

Oordeel

Gold Megaways is een perfect geslaagde update van het origineel.

Ik vind het goed gedaan dat de gokkast nog steeds heel herkenbaar is qua symbolen en tevens de soundtrack, die nu nog beter tot zijn recht komt.

Tijdens het basis spel kun je best leuke prijzen krijgen, maar meer dan 70 keer je inzet is niet heel gemakkelijk. Het krijgen van de bonus gebeurt voornamelijk door het gokken met een meer dan 20x winst of gewoon door 3 of meer scatter symbolen te krijgen.

Maar die bonus is ook wel echt geweldig. Vooral het steeds verder uitbreiden van het aantal ways maakt het enorm spannend. En tijdens deze bonus kan de gokkast ook echt als een gek gaan uitbetalen.
Uiteraard is het het mooiste om voordat de spins starten op een hoog aantal ways te landen, hierdoor kom je eerder tot de 10 symbolen.

Als je deze geweldige nieuwe gokkast van Big Time Gaming wilt proberen, check dan ook eens Casimba>>, vooral als je van hoge bonussen houdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.