Gold Money Frog, nieuw van NetEnt

Home » Gold Money Frog, nieuw van NetEnt

NetEnt heeft opnieuw een klassieke gokkast een nieuw thema gegeven voor de Aziatische markt. Deze keer is Super Lucky Frog in een nieuw jasje gestoken met Gold Money Frog.

Super Lucky Frog is een online gokkast van NetEnt die niet veel meer te vinden is, voornamelijk omdat de software verouderd is. Nu is er dus Gold Money Frog.

Gold Money Frog gebruikt 25 lijnen en een klassiek Aziatische gokkast thema. Het spel komt met wild symbolen, scatter symbolen en bonus symbolen op alle rollen. En deze online gokkast heeft ook drie verschillende progressieve jackpots.

Progressieve Jackpot Bonus

Als je minstens 3 bonus symbolen op een actieve lijn krijgt dan start het progressieve bonus spel.

Er draait een wiel met 12 secties, 4 hebben een munt waarde, 4 hebben de Minor Jackpot, 3 hebben de Major Jackpot en 1 heeft de Super Jackpot.

Waar het wiel stopt, die prijs zul je ontvangen.

De waarden waarop deze jackpots starten zijn €50,-, €500,- en €5.000,-.

Gratis Spins Bonus

3, 4 of 5 scatter symbolen geven 10, 20 of 30 gratis spins.

Tijdens de gratis spins betaald alles maal 3, behalve eventuele jackpots die je ook tijdens de gratis spins kunt winnen.

Krijg je 3, 4 of 5 scatter symbolen tijdens de gratis spins dan win je 10, 20 of 30 extra gratis spins.

Oordeel

Super Lucky Frog was een prima online gokkast toen deze uitkwam, meer dan 10 haar geleden. Maar nu is dat een erg verouderde gokkast. Geen idee dus waarom NetEnt besloten heeft om juist deze titel onder een ander jasje uit te brengen? De enige reden die ik kan verzinnen zijn de progressieve jackpots.

Tevens de de uitbetaling op deze gokkast erg laag, slechts 92,96%, terwijl de meeste online gokkasten op 96% of hoger zitten.

Persoonlijk laat ik deze nieuwe NetEnt titel aan me voorbij gaan, het is niet mijn type gokkast. Ik vind hem erg saai en ook geen speciaal thema hebben. Maar er zijn altijd spelers die deze gokkast wel kunnen waarderen, dus oordeel zelf.

Speel Gold Money Frog nu bij Cashmio en ontvang als je je inschrijft direct 20 gratis spins op een NetEnt gokkast die ik wel leuk vind, Starburst.

[button link=”https://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.