online gokkast

Gold of Egypt, nieuwe online gokkast

0

Gold of Egypt is een nieuwe online gokkast die nu uitsluitend te vinden is bij Stargames.

Deze online gokkast gebruikt geen winlijnen en zelfs geen ways. Symbolen betalen als scatter, zolang er dus maar 5 of meer (4 of meer van het hoogstbetalende symbool) in beeld staan.

Tevens komt deze online gokkast met een erg leuk gratis spins bonus spel.

Gratis spins bonus

Scatter symbolen komen uitsluitend op de middelste rij voor en krijg je er 3 of meer dan starten er 10 gratis spins.

Voordat de gratis spins beginnen wordt er één willekeurig symbool gekozen. Dit symbool zal, zodra het voorkomt op de rollen, worden vastgehouden tot het einde van de bonus. Zodra je er dus 5 of meer hebt verzameld zal deze dus ook gaan uitbetalen. Iedere spin kunnen er meer symbolen bijkomen en kun je dus elke spin meer winnen.

Vul je het volledige scherm met het symbool dan win je ook nog eens de jackpot.

Stargames heeft al een online gokkast die hetzelfde principe gebruikt, Kingdom of Legends. En nu dus een extra aanvulling met Gold of Egypt.

Ik vind deze online gokkasten een leuk principe hebben. Nu ze Gold of Egypt hebben toegevoegd zullen wellicht meerdere spelers dit zelf kunnen ervaren.

Bij Stargames vind je de grootste keuze aan Novomatic gokkasten online. Een voor een gokkasten met een unieke bonus en de kans op hoge winsten, ook met lagere inzetten.

Als nieuwe speler krijg je bij Stargames tevens een bonus van 100% tot aan €500,- op je eerste storting.

Speel Gold of Egypt nu zelf bij Stargames en bekijk tevens het filmpje om een eerste indruk te krijgen van de gratis spins bonus.

Bezoek Stargames >>