Grand Spinn van NetEnt nu live

Home » Grand Spinn van NetEnt nu live

NetEnt heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Grand Spinn.

Deze klassieke gokkast heeft slechts 1 lijn en gebruikt een Art deco thema. Klassieke kubistische vormen met zevens, barren en fruit symbolen.

Het komt tevens met een nudge bonus en verschillende jackpots.

Grand Spinn gebruikt ook wild symbolen die tevens vermenigvuldigen en lege plekken op de rollen, deze plekken of symbolen tellen voor niks.

Wild symbolen

Grand Spinn heeft wild symbolen met een keer 2 vermenigvuldiger. Deze symbolen betalen je winst x2 als er één voorkomt, x4 als er twee voorkomen en als je drie wild symbolen krijgt dan betalen deze x8, maar eigenlijk heb je gewoon de combinatie van 3 wild symbolen natuurlijk.

Nudge bonus

Elke combinatie van drie dezelfde symbolen is een win. En als je drie dezelfde symbolen krijgt dan start ook de nudge bonus.

Startent met rol 1, zolang het symbool boven de rol hetzelfde is zal deze nu naar beneden worden genudged totdat het niet meer kan. Daarna gebeurt hetzelfde met rol 2 en daarna met rol 3.

Er zit ook een reset symbool op elke rol. Als deze op de rol komt, dan zal die rol opnieuw naar boven worden gezet en beginnen de nudges opnieuw op die rol.

Jackpot symbolen

Er zijn drie verschillende jackpot symbolen, Mini, Midi en Super.

Als alle rollen klaar zijn met nudges en je hebt boven de winlijn drie jackpot symbolen staan dan win je een jackpot, Je wint de laagste jackpot die in beeld staat, dus staan er 1 Midi en 2 Super symbolen, dan win je de Midi.

De Mini betaald 40x je lijn inzet, de Midi 200x je lijn inzet en de Super 10.000x je lijn inzet. Maar als een casino de Grand Spinn Superpot versie heeft dan is de Super jackpot een lokale progressieve jackpot die oploopt.

Oordeel

Doordat Grand Spinn slechts 3 rollen heeft en ook maar 1 win lijn kan deze snep vervelen. Het is allemaal niet heel spectaculair. Maar ik weet dat er spelers zijn die van zulke gokkasten houden, voor hen is dit zeker een mooie aanwinst.

Grand Spinn ziet er wel mooi uit en speelt ook lekker. En zoals altijd zou ik zeggen, probeer hem zelf en wellicht is dit precies wat je zoekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.