Gratis spins en kans op een kajak bij Wildslots

Home » Gratis spins en kans op een kajak bij Wildslots

Vanaf morgen, 24 augustus, heeft Wildslots een speciale promotie lopen, Summer Discovery.

Tijdens deze 3-daagse promotie kunnen spelers tot aan 155 gratis spins claimen en ook nog eens kans maken op een Intex Excursion Pro opblaasbare kajak.

Alles wat je hoeft te doen om me te doen aan deze weggeefactie is dagelijks een minimale storting te doen. Je ontvangt dan direct je gratis spins en maakt tevens kans op die kajak. Voor elke dag dat je mee doet aan de promotie ontvang je 1 deelname, in totaal kun je dus 3 deelnames verzamelen.

Hier zijn de dagelijkse promoties:

  • 24 augustus – Stort €25,- of meer en krijg 30 gratis spins op Wild Blood II van Play’n Go
  • 25 augustus – Stort €30,- of meer en krijg 50 gratis spins op Butterfly Staxx II van NetEnt
  • 26 augustus – Stort €40,- of meer en krijg 75 gratis spins op Troll Hunters II van Play’n Go

Als je gebruik maakt van alle drie de bonussen ontvang je dus in totaal 155 gratis spins en tevens 3 deelnames in de weggeefactie. Op 27 augustus wordt de winnaar per email op de hoogte gebracht.

Als je nog geen account hebt, schrijf je dan nu in. Maak dan vanaf morgen direct gebruik van deze speciale actie, of maakt eerst een extra storting en claim de 100% bonus tot aan €100,- + 100 gratis spins op Book of Dead van Play’n Go. Claim daarna dan alsnog dagelijks de gratis spins bonussen van deze actie.

Wildslots heeft maandelijks een promotie als hierboven lopen, dus een account bij Wildslots is nooit weg. Ze geven elke maand andere interessante prijzen weg, waaronder tablets, telefoons, speakers en veel meer.

Bezoek Wildslots nu >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.