Hall of the Mountain King, nieuw van Quickspin

Home » Hall of the Mountain King, nieuw van Quickspin

Quickspin heeft vandaag een nieuwe online gokkast uitgebracht, Hall of the Mountain King.

Dit spel is gebaseerd op een bekend klassiek stuk met dezelfde naam van de Noorse componist Edvard Grieg. Het gebruikt de muziek zelfs als achtergrond muziek op deze online gokkast.

Het spel heeft 20 lijnen en heeft wild symbolen op alle rollen. Bonus symbolen komen alleen voor op rollen 2, 3 en 4. Het spel heeft ook verschillende bonussen, die je onderstaand terug vind.

Multiplier Meter

Elk wild symbool dat voorkomt op de rollen zal de vermenigvuldiger met één verhogen. Elke winnende combinatie wordt hier nu mee vermenigvuldigd. Tijdens de gratis spins kan deze zelfs hoger komen en hoger starten als willekeurig blokken worden verwijderd.

Gratis Spins Bonus

Als je alle drie de bonus symbolen krijgt op rollen 2, 3 en 4 dan starten de gratis spins, die uit drie levels bestaan.

Level 1:

Als een upgrade symbool wordt kapot geslagen dan wordt dat symbool vervangen door een hoog symbool en komt dat lagere symbool niet meer voor.

Als het bovenste symbool wordt kapot geslagen dan ga je door naar level 2.

Level 2:

Als een “Whirling Wild” symbool kapot geslagen wordt dan verzamel je die wild. Je kunt maximaal 6 wild symbolen verzamelen. Als het bovenste symbool kapot geslagen wordt dan eindigt de dit level en ga je door naar level 3.

Level 3:

Level 3 geeft je 3 gratis spins. Tijdens deze gratis spins worden je verzamelde wild symbolen uit level 2 willekeurig aan de rollen toegevoegd. Na dit level eindigt de gratis spins bonus.

Oordeel

Hall of the Mountain King is een online gokkast die lastig uit te leggen is, als je het spel speelt is het allemaal veel duidelijker en snap je precies wat er allemaal kan gebeuren qua bonussen.

Ik vind het erg origineel dat ze een klassiek stuk muziek hebben gebruikt als thema voor deze online gokkast. Ook denk ik dat heel veel spelers Hall of the Mountain King leuk gaan vinden. Vooral de bonus is leuk en doordat het verschillende levels heeft duurt een bonus ook wat langer.

Speel Hall of the Mountain King nu bij elk Quickspin Casino, waaronder Cashmio.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_138c_&affid=324&siteid=1077&adid=138&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Hall of the Mountain King – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.