Happy Riches, een Flowers kloon

Home » Happy Riches, een Flowers kloon

NetEnt heeft opnieuw een oudere online gokkast opnieuw uitgebracht met een nieuwe, Aziatisch, thema. Deze keer is het Happy Riches, wat een kopie is van Flowers, een gokkast die al een aantal jaren oud is.

Happy Riches gebruikt 30 lijnen op 5 rollen, elk 3 symbolen hoog. Symbolen kunnen als enkele en als dubbele symbolen voorkomen. Dus op Happy Riches kun je dus een 10 dezelfde krijgen.

Deze online gokkast komt ook met wild en scatter symbolen op alle rollen. Wild symbolen komen uitsluitend enkel voor, scatter symbolen kunnen ook dubbel voorkomen, net als alle andere symbolen.

Gratis Spins Bonus

Krijg je 4 of meer scatter symbolen dan starten de gratis spins. Het aantal gratis spins wordt bepaald door het aantal scatter symbolen.

  • 4 symbolen geven 10 gratis spins
  • 5 symbolen geven 15 gratis spins
  • 6 symbolen geven 20 gratis spins
  • 7 symbolen geven 25 gratis spins
  • 8 symbolen geven 30 gratis spins

Tijdens de gratis spins worden alle winnende combinaties vermenigvuldigd met 3. Tevens komen de wild symbolen nu ook stacked (gestapeld) voor, 2 of 3 hoog.

4 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins geven je weer extra gratis spins.

Oordeel

Sommige spelers zullen bekend zijn met de originele gokkast Flowers, deze spelers zullen hier niks nieuws vinden, behalve dan een ander thema. Terwijl ik eerlijk gezegd het originele thema, dus Flowers, unieker vind.

Maar aangezien Flowers alweer een tijdje oud is, zullen ook veel spelers deze gokkast nu pas ontdekken. En eerlijk gezegd heb ik het altijd een leuke gokkast gevonden met unieke bonussen. En Happy Riches heeft ook de optie om flink uit te betalen, maximaal 15.000 keer je inzet.

Ik ben over het algemeen geen fan van nieuwe online gokkasten die eigenlijk kopieën zijn van eerdere releases. En dat is bij Happy Riches niet anders, voor mij persoonlijk voegt dit niks toe, aangezien ik Flowers al kende. Maar voor nieuwe spelers kan dit een titel zijn waardoor ze deze gokkast met speciale bonussen ontdekken.

Speel Happy Riches bij elk betrouwbaar NetEnt casino, waaronder Cashmio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.