Holiday Spirits, nieuwe Kerst gokkast van Play’n Go

Home » Holiday Spirits, nieuwe Kerst gokkast van Play’n Go

Play’n Go is een van de eerste grote providers om met een speciale Kerst gokkast te komen dit jaar.

Het spel is Holiday Spirits en gebruikt het bekende Scrooge thema. Met Kerst symbolen en geesten van het verleden, heden en toekomst.

Het spel gebruikt 3 rollen met elk 3 symbolen en in totaal 5 winlijnen. Wild symbolen komen op alle rollen voor. Er zijn geen bonus of scatter symbolen op deze gokkast.

Alle symbolen, inclusief de wild symbolen, kunnen stacked (gestapeld) voorkomen op alle rollen.

Vermenigvuldigers

Bovenaan de gokkast staat een klok die op elk moment een vermenigvuldiger kan geven van x2, x3, x4, x5 of x10.

Naast de klok staat ook een cadeau wat ook nog een extra vermenigvuldiger van x2 kan geven. Dus in totaal een vermenigvuldiger van x20.

Winnende spins

Als je twee rollen met dezelfde symbolen krijgt tijdens een vermenigvuldiger, maar geen winnende combinatie, dan start er één van de drie gegarandeerde win bonussen.

  • Win Spins van toekomstige kerst wordt actief bij een x2 vermenigvuldiger. Je krijgt net zolang gratis re-spins totdat je een winnende combinatie krijgt. Als je geen winnende combinatie krijgt dan gaat de vermenigvuldiger omhoog tot maximaal x10. Bij x10 krijg je gegarandeerd een winnende combinatie.
  • Win Spins van huidige kerst wordt actief bij een x3, x4, of x5 vermenigvuldiger. Je ontvangt een gegarandeerde winnende spin.
  • Win Spins van verleden Kerst wordt actief bij een x10 vermenigvuldiger. Je krijgt re-spins totdat je een winnende combinatie hebt. Elke niet winnende spin verlaagd de vermenigvuldiger van x10 naar x5, x4, x3, en uiteindelijk x2. Als die op x2 eindigt krijg je een gegarandeerde winnende spin.

Oordeel

Ik ben persoonlijk geen fan van gokkasten met maar 3 rollen. Tevens is het thema redelijk standaard en al vele malen eerder gebruikt. maar het ziet er wel goed uit.

De gegarandeerde winnende spins zijn natuurlijk altijd erg leuk en heeft Play’n Go al eerder gebruikt in onder andere Blinged en Pimped. Vooral als het lukt om een x20 vermenigvuldiger te krijgen kun je flink wat winnen, maximaal zelfs 1600 keer je inzet.

Persoonlijk is Holiday Spirits niet echt een blijver. Deze gokkast is leuk om nu te spelen, maar volgend jaar zal ik hem niet meer herinneren. Wat echt niet met alle Kerst gokkasten zo is.

Maar voor deze tijd van het jaar is zeker het uitproberen waard en wellicht spreekt Holiday jou wel aan. Speel nu bij elk betrouwbaar Play’n Go casino en bekijk de promo video hieronder.

Holiday Spirits – online gokkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.