Huangdi en Life of Riches, 2 nieuwe Microgaming gokkasten online

Home » Huangdi en Life of Riches, 2 nieuwe Microgaming gokkasten online

Ook deze maand heeft Microgaming weer nieuwe online gokkasten uitgebracht.
Ten eerste hebben ze Immortal Romance beschikbaar gemaakt als mobiele gokkast. Maar ook hebben ze twee nieuwe online gokkasten uitgebracht, Huangdi, The Yellow Emperor en Life of Riches.

Onderstaand zal ik beide online gokkasten beschrijven en tevens promotionele video’s toevoegen voor een eerste indruk. Om eerlijk te zijn, het zijn niet de meest unieke online gokkasten. Van beide titels zijn er al andere versies online beschikbaar, maar de bonussen zijn wel interessant en beide titels zien er goed uit en zijn leuk om te spelen.

Je vind de nieuwe Microgaming gokkasten en tevens alle andere Microgaming spellen bij alle betrouwbare Microgaming casino’s.

Huangdi, The Yellow Emperor – online gokkast

Deze online gokkast gebruikt 25 lijnen en tijdens het normale spel komt het hoogste symbool stacked (gestapeld) voor op alle rollen.

Daarnaast komen er wild en scatter symbolen voor op alle rollen.

Op rol 1 komen de hoogste symbolen, met uitzondering van het wild symbool, gestapeld voor tijdens de normale spins. Als de volledige rol bestaat uit hetzelfde symbool dan zullen dezelfde symbolen op alle andere rollen uitstrekken en ook de gehele rol vullen. Hierdoor kun je dus een volledig scherm van hetzelfde symbool krijgen en dus 25 keer een 5 dezelfde uitbetaald krijgen.

Krijg je 3 of meer scatter symbolen dan starten er 15 gratis spins. Tijdens de gratis spins komt het wild symbool ook stacked voor op rol 1 en zal tevens niet alleen het speciale symbool dat rol 1 vult uitstrekken maar ook eventuele wild symbolen die op de rol voorkomen. Hierdoor krijg je dus meer kans op volle schermen.
Krijg je 3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins dan krijg je 15 extra gratis spins.

Life of Riches – online gokkast

Deze online gokkast gebruikt 30 lijnen en komt met scatter en wild symbolen op alle rollen. Tevens komt het hoogst betalende symbool (niet het wild symbool) stacked (gestapeld) voor op alle rollen.

Krijg je 3 of meer scatter symbolen dan starten er 10 gratis spins waarbij alles dubbel betaald.
Tijdens de gratis spins komt het wild symbool stacked (gestapeld) voor.
3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 10 extra gratis spins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.