online gokkast

Il Commissario, nieuwe online gokkast bij Stargames

0

Il Commissario is een nieuwe online gokkast van Novomatic die je nu kunt vinden bij Stargames.

Deze online gokkast gebruikt een misdaad thema. De gokkast heeft 10 winlijnen en je vind wild en scatter symbolen op alle rollen.

Krijg je 3 of meer scatter symbolen waar dan ook in beeld dan starten er 15 gratis spins.
Tijdens de gratis spins komt er een telefoon symbool voor op alle rollen. Als dit symbool valt dan zullen er verdachten afvallen. Bijvoorbeeld alle vrouwen, alle blonde mensen enzovoort.

Als je het telefoon symbool maar vaak genoeg krijgt hou je uiteindelijk slechts 2 verdachten over. Heb je minder telefoons gehad, dan heb je meer verdachten. Na de gratis spins kies je één van de verdachten, heb je de juiste dan wordt je totale winst vermenigvuldigd tot maximaal 20 keer. Wat dus een flink bedrag kan opleveren.

Je kunt geen extra spins winnen tijdens de bonus.

Ik zal je eerlijk zeggen, het vinden van de juiste verdachte is lastig. Maar vind je die dan krijg je meestal een flinke vermenigvuldiger. Zelf heb ik al twee maal een x10 gehad, wat meteen flink uitbetaalde. Ook komen er tijdens de gratis spins meer wild symbolen voor, althans dat lijkt wel zo te zijn.

Bekijk onderstaand een voorbeeld video van de bonus, waarbij de verdachte trouwens niet gevonden wordt, op speel Il Commissario nu direct zelf bij Stargames. Stargames is het beste en grootste online casino voor Novomatic gokkasten.

Bezoek Stargames >>

Il Commissario – online gokkast