Interessante nieuwe gokkast van Play’n Go, Dawn of Egypt

Home » Interessante nieuwe gokkast van Play’n Go, Dawn of Egypt

Dawn of Egypt is de nieuwste Play’n Go release.

Deze unieke online gokkast komt met een interessante gratis spins bonus, waarover hieronder meer.

Het spel gebruikt 10 lijnen en heeft wild en scatter symbolen op alle rollen. Tevens komen alle best betalende symbolen stacked (gestapeld) voor op alle rollen.

Gratis Spins Bonus

Als je 3 of meer scatter symbolen krijgt dan start de gratis spins bonus. Voordat de gratis spins beginnen draait er een rad en deze geeft je willekeurig tussen de 3 en 20 gratis spins.

Tijdens de gratis spins worden de best betalende symbolen altijd geupgrade. Dit gebeurt willekeurig, soms wordt het laagste symbool veranderd in het symbool dat een hoger betaald, soms worden alle symbolen veranderd in het best betalende symbolen, of iets daar tussen in.

Tijdens de gratis spins zijn de scatter symbolen nu ook wild symbolen. Als je er minstens 2 krijgt dan krijg je per symbool 2 extra gratis spins. Tijdens deze extra spins blijft de upgrade van kracht die op dat moment actief is. Na deze extra spins gaan de normale spins weer verder. Het aantal extra spins dat je kunt winnen is eindeloos.

Oordeel

Dawn of Egypt is een interessante online gokkast. Uiteraard heeft het een erg standaard thema, Egyptisch, het meest gebruikte thema van alle gokkasten, maar wel op een mooie manier gedaan, met duidelijke en hele kleurrijke graphics.

Het spel gebruikt bonussen die niet nieuw zijn, maar wel op een leuke manier gecombineerd worden. Het upgraden heeft veel weg van Eye of Horus en het extra spins winnen met 2 scatter symbolen lijkt dat weer op Montezuma.

Ik denk dat veel spelers zullen genieten van Dawn of Egypt, ik doe dat zeker.

Speel Dawn of Egypt bij Gate777 als je enorm veel keuze aan gokkasten wilt en tevens graag bijna dagelijks een bonus ontvangt, of kies elk ander Play’n Go casino.

[button link=”https://begin.gate777.com/redirect.aspx?pid=4021&bid=1576″ size=”medium” target=”blank”]Bezoek Gate777 >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.