Jammin’ Jars 2, nu live

Home » Jammin’ Jars 2, nu live

Jammin’ Jars was een unieke online gokkast toen deze uitkwam en nog steeds een van Push Gaming’s meest populaire gokkasten ooit.
Het is dus logisch dat er een vervolg komt.

Jammin’ Jars 2 lijkt in veel opzichten op de originele Jammin’ Jars, qua thema en bonussen, maar komt toch ook met wat extraatjes.

Het spel gebruikt een rooster van 8 bij 8 symbolen groot. Elke combinatie van 5 of meer dezelfde symbolen horizontaal or verticaal verbonden telt als een winnende combinatie.

Wegvallende symbolen

Jammin’ Jars 2 gebruikt wegvallende symbolen. Dit betekent dat winnende symbolen worden verwijderd en alles doorzakt en er nieuwe symbolen bovenop vallen.

Vermenigvuldigende wild symbolen

Elke keer als één of meer wild symbolen gebruikt worden in een winnende combinatie zal deze verhoogd worden met een vermenigvuldiger van x1 per keer en ze daarna 1 plek opschuiven naar een lege plek. Deze vermenigvuldigers vermenigvuldigen ook elkaar, waardoor je, net als het origineel, enorme winsten kunt krijgen.

Gratis spins bonus

3 of meer wild symbolen geven 6 gratis spins.

Tijdens de gratis spins worden de vermenigvuldigers niet gereset tussen de spins door, deze blijven dus oplopen.

Je kunt geen extra spins winnen.

Giga Jar DJ

Links van het rooster vind je een gouden potje. Tijdens de normale spins kan er een gouden plaat voorkomen, deze wordt verzameld en vult de meter. Deze meter heeft 5 levels en zodra je het 5de level hebt gehaald kan de Giga Jar Bonus komen.
Zodra je een gouden plaat krijgt terwijl je op level 5 zit kan er willekeurig een bonus komen.

Alle symbolen worden dan verwijderd en er worden 3 of 4 wild symbolen op de rollen gezet en tevens een Giga symbool van 2×2, 3×3 of 4×4 symbolen groot.

Hierna ontvang je 8 gratis spins.

Tijdens de gratis spins blijven munt symbolen op de rollen staan. De wild symbolen gedragen zich zoals normaal.

Oordeel

Ik vind het geen verrassing dat er een vervolg kwam op Jammin’ Jars. Deze gokkast is enorm populair, vooral bij echte gokkast liefhebbers. Vooral door de enorme win mogelijkheid en dat is er bij Jammin’ Jars 2 ook zeker.

De gokkast is nog steeds herkenbaar, maar geeft net wat andere bonussen om het anders genoeg te maken dan het origineel.

Zeker een aanrader voor die hard gokkast fans.

Speel Jammin’ Jars 2 nu bij Bob Casino>>.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.