Jimi Hendrix, nieuwe online gokkast met veel bonussen

Home » Jimi Hendrix, nieuwe online gokkast met veel bonussen

NetEnt is bezig met het uitbrengen van een drietal gokkasten met een rock thema. De eerste was Guns N’ Roses, die enige tijd geleden is verschenen. De tweede, Jimi Hendrix is nu beschikbaar en zal ik hieronder verder toelichten en de derde wordt Motörhead. Zodra deze uitkomt zal ik deze online gokkast uiteraard ook verder toelichten.

Maar sinds donderdag is Jimi Hendrix beschikbaar, een nieuwe online gokkast met 20 winlijnen en erg veel leuke bonussen. Met als thema uiteraard de bekende artiest Jimi Hendrix, allemaal in een cool jaren 60 thema.

De online gokkast heeft wild symbolen op alle rollen, een speciaal wild symbool op rol 1 en bonus symbolen op rollen 3, 4 en 5.

Tijdens het normale spel kun je twee verschillende bonussen starten.

[fancy_list style=”triangle_arrow”]
  • Purple Haze Wilds – Krijg je het speciale wild symbool op rol 1 dan zullen alle 10, J, Q, K en A symbolen op de rollen veranderen in wild symbolen.
  • Red Guitar Re-spin – Krijg je minstens 4 rode gitaar symbolen waar dan ook in beeld dan zullen deze symbolen worden vastgehouden en zullen de rest van de rollen gaan draaien. Zolang er meer rode gitaar symbolen bijvallen blijf je gratis spins krijgen. Vallen er geen symbolen meer bij dan stopt de bonus en krijg je je eventuele winst betaald. Het rode gitaar symbool is het hoogst betaalde symbool en komt soms stacked voor op elke rol.[/fancy_list]

Deze twee bonussen zijn allebei al erg leuk en kunnen leuke bedragen geven. Maar de Jimi Hendrix gokkast heeft nog veel meer bonussen. Krijg alle drie de bonus symbolen tegelijk op rollen 3, 4 en 5 en je start een kies bonus. Kies luidsprekers en vind 3 van dezelfde symbolen om een van 4 bonussen te winnen.

[fancy_list style=”triangle_arrow”]
  • Coin Win – Krijg direct een geldbedrag van tussen de 8 en 30 keer je inzet.
  • Crosstown Traffic – Je krijgt 6 gratis rondes. Tijdens de gratis rondes zullen wild rollen van rechts naar links over het scherm gaan. Tijdens de eerste spin rol 5, tijdens de tweede spin rollen 4 en 5, tijdens de derde spin rollen 3 en 4 enzovoort. Tot tijdens de laatste spin rol 1 wild is.
  • Purple Haze – Je krijgt tussen de 6 en 12 gratis rondes. Tijdens elke ronde zal de Purple Haze bonus actief zijn. Alle 10, J, Q, K en A symbolen zullen dus na elke spin wild worden.
  • Little Wins – Je krijgt tussen de 6 en 12 spins. Tijdens elke ronde zullen er tussen de 3 en 5 willekeurige wild symbolen op de rollen worden geplaatst.[/fancy_list]

Wederom leuke bonussen, behalve wellicht de geldprijs, beetje saai. Maar na een lange tijd het spel gespeeld te hebben kan ik zeggen dat ik ongeveer 10 bonusspellen heb gehad en geen enkele keer de geldprijs, dus ik verwacht dat dat niet vaak voorkomt.

Helaas is er geen video beschikbaar van de Jimi Hendrix gokkast. Maar je kunt deze altijd gratis, met nepgeld, uitproberen bij elk betrouwbaar NetEnt casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.