Jolly Roger 2, nieuwe gokkast vol met bonussen en gratis spins

Home » Jolly Roger 2, nieuwe gokkast vol met bonussen en gratis spins

Jolly Roger 2 is een nieuwe online gokkast van Play’n Go die vandaag is uitgebracht.

Play’n Go heeft ook al Jolly Roger uitgebracht, maar dat is al vele jaren geleden en was een van hun eerste online gokkasten. Deze nieuwe versie heeft daar niks meer mee te maken, behalve dat het ook een piraten thema gebruikt.

Jolly Roger 2 heeft 20 lijnen op 5 rollen, 3 symbolen hoog. Het heeft wild symbolen op alle rollen en bonus symbolen op rollen 1, 3 en 5.

Jolly Roger 2 komt met een hele reeks aan bonussen.

Kompas

Het kompas kan tijdens elke spin actief worden en geeft dan een vermenigvuldiger van x2, x3, x5, x8 of x10.

Bonus Quest

Dit is de hoofd bonus. Als je een bonus symbool rollen 1, 3 en 5 krijgt dan start de bonus.

Kies rollen totdat je 3 dezelfde hebt gevonden. Dat is de bonus die je daarna krijgt.

 • Directe prijs
  Krijg een willekeurige prijs van 2, 10, 15 of 20 keer je inzet
 • Flessen Rum Gratis Spin
  Je ontvangt 1 gratis spin. Onder de rollen komen flessen rum te staan. Kies flessen en win wild rollen, blijf kiezen totdat je geen extra keuze meer krijgt. Hierna krijg je betaald.
 • Battle Gratis Spins
  Je ontvangt net zoveel gratis spins totdat je alle drie je levens hebt verloren.
  Je vecht tegen een willekeurig schip. Dit kan een Privateer of Merchant schip zijn. Als het een Privateer schip is dat kan het Engels, Portugees of Nederlands zijn. Elk schip heeft een eigen bonus als je dat schipt verslaat. Het gevecht vind plaats op een 3 bij 3 rooster met piraten en privateer munten. Waar de meeste munten van voorkomen, dat schip wint het huidige gevecht.
  Als je een Privateer schip verslaat ontvang je een extra leven, tot aan maximaal 3 en je krijgt tevens de Kompas bonus en een willeurige wild rol. Tevens ontvang je de bonus die bij het verslagen schip hoort
  Engels – alle hoogbetalende symbolen zullen veranderen in schatkisten
  Portugees – Tot 2 willekeurige symbolen worden wild tijdens de gratis spin
  Nederlands – drie aan ekaar sluitende rollen geven alle 3 dezelfde symbolen
  Als je het gevecht tegen een Privateer schip verliest dan verlies je één leven. Je ontvangt daarna ook weer één gratis spin, maar nu zonder Kompas of extra bonus, maar wel met één wild rol.
 • Schatjagen
  Je ontvangt 10 gratis spins en tijdens de spins komen er nu ook speciale map symbolen voor op de rollen.
  Elke keer als je 4 mappen hebt verzameld dat ontvang je of 2 extra spins met een willeurig symbool dat nu wild wordt of 3 extra gratis spins waarbij je een x1 vermenigvuldiger erbij krijgt.

Oordeel

Jolly Roger 2 heeft echt niks meer te maken met het origineel, behalve dan het thema. Verder is alles anders en heel erg verbeterd. Jolly Rogers 2 is echt een geweldige online gokkast, vooral door alle leuke bonussen. Ook ziet het spel er natuurlijk beter uit. Je kunt echt zien waar Play’n Go begon en waar Play’n Go nu staat.

De willekeurige vermenigvuldiger, dat tijdens elke spin, dus ook tijdens gratis spins, voor kan komen is top en kan hoge winsten geven.

Maar het leukste zijn de bonussen, vooral de gratis spins. De directe geldprijs is saai en kan ook maar maximaal 20 keer je inzet opleveren, maar de gratis spins kunnen enorm leuke prijzen opleveren.

Ik vind dit een geweldige nieuwe aanvulling van Play’n Go en raad deze gokkast ook zeker aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.