King of Cats Playerselect, nieuw van Big Time Gaming

Home » King of Cats Playerselect, nieuw van Big Time Gaming

Big Time Gaming is zo’n provider waar altijd naar uitgekeken wordt als die weer een nieuwe online gokkast uitbrengen.

En deze keer is dat King of Cats.

King of Cats gebruikt iets nieuws dat ze Playerselect noemen. Dat betekend dat King of Cats eigenlijk 2 gokkasten in 1 is. Je kunt namelijk de leeuw of de poema kiezen, dat beide andere bonussen geeft.

Het leeuw thema speelt zich af op de Afrikaanse savanne en het poema thema is meer in een donkere jungle.

Beide komen met 6 rollen die elk tussen de 2 en 7 symbolen hoog zijn. Het is dus een Megaways gokkast die tot maximaal 117.649 ways kan geven. Beide spellen komen met scatter en normale wild symbolen op alle rollen.

Maar elke gokkast heeft speciale wild symbolen die tijdens de normale spins en gratis spins alleen voorkomen op rollen 2, 3, 4 en 5.

Leeuw

Als je de leeuw gokkast kiest dan komt er een speciaal wild symbool voor dat 2×2, 3×3 of 4×4 groot is. Deze vermenigvuldigd de winst met x4, x9 of x16.

Gratis spins bonus

3, 4, 5 of 6 scatter symbolen geven 8, 12, 16 of 20 gratis spins. Tijdens de gratis spins starten de wild symbolen op 2×2, 3×3 en 4×4 groot met vermenigvuldigers van x4, x9 en x16. Elke keer als het wild symbool voorkomt dat worden de vermenigvuldigers verhoogd met x2, x5 of x8.

3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins geven extra gratis spins.

Poema

Als je de poema kiest dat komen er speciale wild symbolen voor die uitstrekken over de gehele rol en een vermenigvuldiger geven van x2, x3 of x4. Ze vermenigvuldigen ook elkaar.

Gratis spins bonus

3, 4, 5 of 6 scatter symbolen geven 15, 18, 21 of 24 gratis spins. Tijdens de gratis spins starten de vermenigvuldigers per wild, per rol op x2, x4 of x6. Elke keer als er een of meer wild rollen voorkomen dan gaat de vermenigvuldiger voor die wild omhoog met x1, x2 of x3.

3 of meer scatter symbolen geven extra gratis spins.

Oordeel

Big Time Gaming heeft met King of Cats niet één maar twéé fantastische nieuwe gokkasten uitgebracht. Het blijft interessant en spannend en kan zoals elke Big Time Gaming gokkast enorme bedragen uitbetalen.

Elke speler zal snel zijn favoriet hebben, leeuw of poema. Maar persoonlijk vind ik ze allebei leuk en allebei anders genoeg om ze beide te spelen.

King of Cats is bij elk betrouwbaar Big Time Gaming casino beschikbaar, waaronder Spinia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.