Online gokkast

Kingdom of Legends, nieuw bij Stargames

0

Kingdom of Legends is een nieuwe online gokkast die nu uitsluitend beschikbaar is bij Stargames. En deze gokkast heeft een redelijk unieke manier van spelen en bonus spel.

Als eerste draait elk symbool individueel. Het zijn dus 15 losstaande rollen die draaien en je kunt hierdoor dus ook een volledig scherm van hetzelfde symbool krijgen.

Daarnaast betalen alle symbolen scattered, wat betekend dat het niet uitmaakt waar de symbolen staan, zolang je er maar 5 of meer hebt, 4 of meer van het hoogste symbool.

Tevens komt er een bonus symbool voor, deze komt uitsluitend voor op de middelste lijn van symbolen. Krijg je er 3 of meer dan start je het bonus spel.

Bonus spel

Je ontvangt 10 gratis spins. Voordat de gratis spins beginnen wordt er één willekeurig symbool gekozen. Hierna beginnen de 10 gratis spins.

Als het gekozen symbool voorkomt wordt dat vastgehouden tot het einde van de bonus. Je kunt dus steeds meer symbolen krijgen en iedere keer wordt het aantal symbolen dat je hebt uitbetaald.

Vul je het volledige scherm met hetzelfde symbool dan win je tevens de progressieve jackpot. Deze betaald hoger of lager aan de hand van je gekozen symbool.

Je kunt geen extra gratis spins winnen tijdens de bonus.

Kingdom of Legends is een erg unieke online gokkast en heeft een leuk bonus spel dat ik volgens mij niet eerder heb gezien. Ook kun je, voornamelijk tijdens de bonus, flink winnen.

Speel Kingdom of Legends nu direct bij Stargames en bekijk tevens onderstaande video voor een eerste impressie.

Bezoek Stargames >>

Kingdom of Legends – online gokkast