Kiss, Reels of Rock, nieuw van Play’n Go

Home » Kiss, Reels of Rock, nieuw van Play’n Go

Alweer flink wat jaren geleden zagen we de release van Kiss met collosal reels van Williams Interactive. Helaas is die gokkast online niet meer beschikbaar. Maar nu heeft Play’n Go een nieuwe titel met dezelfde legendarische band als thema, Kiss, Reels of Rock.

Kiss, Reels of Rock gebruikt originele muziek van de band en is een totale Kiss ervaring voor spelers.

Het spel gebruikt 6 rollen die elk 2, 3, 4, 4, 3 en 2 symbolen hoog zijn. Dit geeft je 576 ways. Symbolen kunnen enkel maar ook gestapeld voorkomen op alle rollen, behalve wild en scatter symbolen.

Uiteraard komen alle bandleden voor als symbolen, naast standaard kaart symbolen.

Kiss, Reels of Rock heeft een aantal verschillende bonussen en een gratis spins bonus dat die bonussen weer combineert.

Lock and Load

Deze bonus wordt willekeurig geactiveerd. Rollen 1 en 6, 2 en 5 of 3 en 4 draaien tegelijkertijd, deze zijn dus gelinkt. Deze rollen zullen dus allebei op exact dezelfde symbolen stoppen met draaien.

Drive Me Wild

Deze bonus wordt willekeurig geactiveerd. Een of meerdere x2 wild symbolen worden op rollen 2, 3, 4 en/of 5 geplaatst. Alle wild symbolen die verder nog voorkomen hebben ook de x2 vermenigvuldiger.

Gratis Spins Bonus

Drie of meer scatter symbolen starten de gratis spins bonus.

Voordat de spins starten kies je 1 van 5 verschillende opties.

  • Johannesburg – 20 normale gratis spins en 1 encore gratis spin
  • Sydney – 16 normale gratis spins en 2 encore gratis spins
  • London – 12 normale gratis spins en 3 encore gratis spins
  • Rio de Janeiro – 8 normale gratis spins en 4 encore gratis spins
  • Tokyo – 4 normale gratis spins en 5 encore gratis spins

Tijdens alle normale gratis spins is de Lock and Load bonus actief. Tevens kun je ook de Drive Me Wild bonus nog steeds krijgen en tijdens gratis spins lijkt deze vaker voor te komen.

Scatter symbolen komen alleen voor tijdens de laatste normale gratis spin. Als je tijdens die spin minstens 3 krijgt dan win je het aantal Encore gratis spins zoals aangegeven. Mocht je dus geen 3 of meer scatters krijgen dan eindigt het na de normale spins.

Tijdens de Encore Gratis Spins zijn alle rollen 4 symbolen hoog en speel je op 4096 ways. Tevens is de Lock and Load bonus ook nog steeds actief, maar alle wild symbolen hebben nu de x2 vermenigvuldiger.

Je kunt na de Encore Gratis Spins geen extra spins meer winnen.

Oordeel

Kiss, Reels of Rock heeft de hoogste volatiliteit als het gaat om Play’n Go gokkasten. Ze geven deze gokkast zelf 10 van de 10 en daarvan zijn er niet zoveel.

Dit betekend natuurlijk ook dat je flinke bedragen kunt krijgen op deze gokkast. Tijdens normale spins zie je soms al winsten van 300 tot 400 keer je inzet. En dan kan natuurlijk nog veel hoger. En tijdens de gratis spins kan de gokkast helemaal los gaan.

De gratis spins bonus is erg geslaagd, maar kan ook frustrerend zijn, zeker als de Encore Spins niet krijgt. Maar over het algemeen is het een spannende bonus.

In zijn geheel is Kiss, Reels of Rock erg geslaagd. Qua thema en ook qua spel. De gokkast verveelt niet en blijft tijdens elke spin spannend door de willekeurige bonussen en de gratis spins.

Zeker het proberen waard!

One Reply to “Kiss, Reels of Rock, nieuw van Play’n Go”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.