Lava Lava, nieuw van Thunderkick

Home » Lava Lava, nieuw van Thunderkick

Thunderkick brengt niet heel veel nieuwe gokkasten uit, maar als ze een nieuwe gokkast uitbrengen dan zijn het altijd goede titels met unieke bonussen die er ook nog een prachtig uit zien.

De nieuwe Lava Lava gokkast is ook niet anders.

Deze gokkast komt met een vulkanisch thema. Met een vurige achtergrond, standaard kaart symbolen en kleurrijke maskers. Het scatter symbool is een of andere vuur godin.

Dit spel gebruikt 5 rollen, elk 3 symbolen hoog en heeft 15 lijnen.

Scatter en wild symbolen kunnen op alle rollen voorkomen.

Basis gokkast

Wegvallende symbolen

Lava Lava gebruikt wegvallende symbolen, zoals meerdere gokkasten, maar net even wat anders dan normaal.

Tijdens de normale spins, als er een scatter symbool voorkomt, dan zal dat scatter symbool alle symbolen die horizontaal of verticaal verbonden zijn vernietigen. En het scatter symbool zelf word verzameld onderaan de rollen. Nieuwe symbolen vallen bovenop waardoor je weer een winnende combinatie kunt krijgen. Dit blijft doorgaan totdat je geen nieuwe winnende combinatie meer hebt.

Tijdens de gratis spins is deze bonus altijd actief, ook als er geen scatter symbolen voorkomen.

Vermenigvuldigende Wilds

Wild symbolen die deel uitmaken van een winnende combinatie zullen de prijs vermenigvuldigen. Hoe meer wild symbolen hoe hoger de vermenigvuldiger.

1, 2, 3, 4 of 5 wild symbolen vermenigvuldigen met x2, x4, x8, x16 en x32.

Gratis Spins Bonus

Zoals ik boven al noem worden scatter symbolen verzameld tijdens de wegvallende symbolen. Als je er 3 hebt verzameld dan starten er 10 gratis spins.

Tijdens elke gratis spins worden er tussen de 1 en 3 wild symbolen op de rollen gezet. Deze wild symbolen worden niet verwijderd na een winnende combinatie, maar blijven 3x staan. Bij elke nieuwe spin worden ze wel verwijderd en komen er weer 1 tot 3 nieuwe wild symbolen op de rollen.

3 scatter symbolen tijdens de gratis spins geven 5 extra spins.

gratis spins bonus

Oordeel

Lava Lava is direct een herkenbare Thunderkick gokkast. Door het mooie thema, maar ook door de manier van spelen. Op een of andere manier weet je meteen dat je een Thunderkick gokkast speelt.

Het is een uitstekende gokkast met wegvallende symbolen, vermenigvuldigende wild symbolen en gratis spins. Genoeg om je geïnteresseerd te houden.

Speel Lava Lava bij elk betrouwbaar Thunderkick casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.