Legacy of Dead, nieuwe Book of Ra variant

Home » Legacy of Dead, nieuwe Book of Ra variant

Ik weet dat dit niet de meest interessante eerste post van het nieuwe jaar gaat worden, maar Play’n Go heeft een nieuwe online gokkast uitgebracht, Legacy of Dead.

Dit is niet heel interessant omdat Legacy of Ra een vervolg is op Book of Dead en tevens een directe kopie van Rise of Merlin, een Play’n Go gokkast die enkele maanden geleden is uitgebracht.

Legacy of Dead gebruikt 10 lijnen en het wild symbool is tevens het scatter symbool. Het gebruikt een klassiek Egyptisch thema en bijna alle symbolen zijn hetzelfde als op Book of Dead, één van de populairste Play’n Go gokkasten online.

Gratis Spins Bonus

Krijg je 3 of meer scatter symbolen dan ontvang je 8 gratis spins.

Voordat de gratis spins starten wordt er één willekeurig symbool gekozen dat tijdens de gratis spins zal uitstrekken en tevens uitbetaald, waar de symbolen ook voorkomen op de rollen.

Krijg je 3 of meer scatter symbolen tijdens de gratis spins dan ontvang je 8 extra gratis spins en wordt er tevens een extra, nieuw bonus symbool gekozen.

In totaal is het mogelijk om 9 symbolen als actief bonus symbool te hebben.

Oordeel

Legacy of Dead is niks nieuws. Niet alleen hebben diverse andere providers zo’n type gokkast uitgebracht, zelfs Play’n Go zelf heeft enkele maanden terug Rise of Merlin uitgebracht, een exacte kopie.

Ik heb geen idee waarom Play’n Go nu weer een zelfde online gokkast uitbrengt, ik kan alleen bedenken dat Book of Dead enorm populair is en ze graag diezelfde naam en datzelfde thema gebruiken.

Bovenstaande klinkt negatief, maar zo is het niet bedoeld. Ik ben gek op dit soort gokkasten en nu is er toch weer een extra optie. En, zoals je misschien al weet, kun je echt enorme bedragen winnen op zulke gokkasten, bij Legacy of Dead is dat niet anders.

Maar ik denk wel dat we nu genoeg van zulke gokkasten hebben, wellicht tijd om weer wat origineels te verzinnen.

Wil je Legacy of Dead zelf eens uitproberen doe dat dan bij Cashmio. Een geweldig online casino met enorm veel spellen, gratis spins voor nieuwe spelers en tevens leuke bonussen.

[button link=”http://wlcashmio.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_1077b_13c_&affid=324&siteid=1077&adid=13&c=” size=”medium” target=”blank”]Bezoek Cashmio >>[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.