Leprechaun’s Vault is de nieuwste online gokkast van Play’n Go. En Play’n Go heeft gekozen voor een Iers thema, wat volgens mij een van de meest gebruikte thema’s is, met waarschijnlijk Egyptisch.

Het spel gebruikt standaard kaart symbolen, maar ook, zoals je verwacht, een hoge hoed, geldzakken en natuurlijk een kabouter.

Deze gokkast gebruikt 5 rollen die elk 3 symbolen hoog zijn en heeft 20 lijnen.

Wild symbolen, die altijd met een vermenigvuldiger komen, komen alleen voor op rollen 2, 3 en 4. En scatter of bonus symbolen alleen op rollen 1, 3 en 5.

Leprechaun’s Vault heeft een maximale uitbetaling van 9.000 keer je inzet. Wat een mooi bedrag is.

Leprechaun's Vault, Basis gokkast

Wild symbolen

Wild symbolen, die eruit zien als zakjes met munten, komen alleen voor op rollen 2, 3 en 4.

Deze wild symbolen hebben een vermenigvuldiger van x2, x3 of x4.

Als je meer dan één wild symbool in een winnende combinatie krijgt dan worden deze vermenigvuldigers opgeteld. Dus een x2 en een x3 wild betalen x5.

Gratis Spins Bonus

Als je alle drie de scatter symbolen op rollen 1 3 en 5 krijgt dan starten de gratis spins.

Voordat de spins starten zie je een grote kluis met een combinatie van 4 getallen. Deze getallen gaan allemaal draaien en geven een cijfer tussen de 2 en 6. Dit is uiteindelijk het aantal spins dat je krijgt. Dus minimaal 8 en maximaal 24 gratis spins.

Tijdens de gratis spins worden alle wild symbolen sticky. Deze blijven dus, zodra ze voorkomen, staan op de rollen tot het einde van de bonus.

Je kunt geen extra spins winnen tijdens de bonus.

Leprechaun's Vault, Gratis Spins Bonus

Oordeel

Zoals ik in het begin al aangeef is het Ierse thema wel erg veel gebruikt. Het is een prima thema en werkt altijd goed op gokkasten, maar het niet echt origineel. En omdat er zoveel gokkasten zijn met de woorden Irish of Leprechaun, kan je ze na een tijdje soms moeilijk terug vinden mocht je deze gokkast nog eens willen spelen.

Dat is best jammer, want Leprechaun’s Vault is een leuke gokkast, waarbij zeker de sticky wild symbolen tijdens de gratis spins het spel extra interessant maakt.

Het is een prima release die zeker eens de moeite waard is om te proberen. Wat kan bij elk betrouwbaar Play’n Go casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Speel bij